PL pro děti a dorost,rizik.novorozence
Lidická 1286, Ostrov

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Příjemné sestry, odbornost a vstřícnost paní doktorky, prostředí, které dětem spíš připomíná dětský pokoj s hromadou hraček....Oceňuji ochotu pomoci a lidský přístup, jsem ráda, že jí tu máme. S úctou a vděkem MVDr.Lenka Müllerová

T

Paní doktorku mám velice ráda i sestřičky, Všichni jsou strašně vstřícní, pokud potřebuji poradí, mohu se jich na cokoli zeptat, neodsuzují, zajímají se o nové věci. Mají velmi citlivý přístup k dětem je vidět že je tato práce vyloženě baví. Jsem štastná že nás vzala. Ještě jedna pro mě podstatná věc , nerve děti zbytečně antibiotikama a chemii. Proste nejlepší doktorka co sme si mohla přát.

Vynikající lékařka a velmi příjemný člověk. Pokaždé, když o víkendu děti zamarodily a museli jsme chtě nechtě na pohotovost, už jsem se třásla na pondělí, aby na nás mrkla naše paní doktorka. Je velmi pečlivá a starostlivá, měla naší naprostou důvěru a vždy nám pomohla. Sestřičky jsou také velmi milé a v čekárně mají děti spoustu hraček na hraní.

příjemná, milá lékařka, personál, prostředí vřele doporučuji

Opravdu skvělá doktorka a příjemné sestřičky- s dětmi to opravdu umí. Se všemi kladnými názory souhlasím.

Z

Paní doktorka je výborná profesionálka a k tomu velmi laskavá a přátelká. Návštěva u ní je vždy bez traumat a děti jí mají moc rády.

Velice výborná doktorka, vřelý vztah k dětem a také k rodičům. Na vše se můžu zeptat, byť je to banalita. Neměnila bych a ani měnit nebudu.

U

skvělá paní doktorka! Vždy poradí,příjemná.Pěkná ordinace,super prostředí!!!

Paní doktorka je velice příjemná hodná. Jsem s ní velice spokojena.

T

Velmi dobrá lékařka i sestra