Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Petra Pavelková
Paní doktorka i sestřička jsou velice milé, vše ochotně vysvětlí. K dítěti se chovají velice laskavě, na vše je dost času, malý u vyšetření nikdy nepláče. Časově to mají dobře zorganizované, téměř nikdy nečekáme.
PetrovovaM
Velmi pečlivá a příjemná doktorka, ráda vše vysvětlí a pokud je to možné, nepředepisuje antibiotika.
kluci
K paní doktorce jsem přešla od jiné lékařky, kde jsem byla nespojená. V ordinaci paní doktorky probíhá vše v klidu, děti vždy vyšetří, vysvětlí co bude následovat. Používá přístroj CRP, rychlé píchnutí do prstu, výsledek
za chvilku. Mnohokrát nás ušetřila antibiotik a raději pozvala na kontrolu. Také nám nechala vyšetřit nosní mandli, dcera je po operaci a nemocná je již méně. Doporučujeme.
Veronika
Chodím k paní doktorce chvíli se synem,ale zvažuji odchod k někomu jinému,vnucování jejích názoru a sestřičky mi není moc příjemné.Jedná semnou jako s 19 a mě je přitom 28 ač na to nevypadám,neustálé vnucování kojení ač máme s kojením problém.Hned jak to půjde,přejdeme jinam.
K_praha
My jsme spokojení bohužel nebyli a šli jsme jinam. Paní doktorka mi sice přišla příjemná, ale působila tak trochu nejistě a to mi dost vadilo, potřebuji pro děti doktorku, které budu plně důvěřovat. Našemo dítku napsala tolikrát antibiotika, že já jsem snad za celý život neměla tolik ATB :-( Sestřička je moc hodná a milá, ale nezachrání to.
adinka
K paní doktorce chodíme se starší dcerou a letos i s mimi - chlapečkem. Poradí s nemocí, očkováním, antibiotika nedává na každý kašel a teplotu. Doporučila jsem i několika maminkám z okolí a jsou spokojené.
xxxandilek.2004
Bohužel nemáme dobré zkušenosti. Zůstala nám poté, co původní MUDr. odešla do důchodu a musím říct, že jsme po nějakém čase převedly děti jinam. Paní dokrorka je na můj vkus příliš velká úřednice a ordinuje od stolu. K dětem mluví takových přeslazeným tonem, že i sami děti vycítí, že to není upřímné. Nebyli jme s ní spokojeni ani při diagnostikování dětských nemocí, vše jsme řešili vždy i na pohotovosti s jiným dr a bohužel se jejich postupy rozcházely. Za nás nedoporučuji.
SrnkaDanka
Velice pečlivá paní doktorka a příjemná ochotná sestřička, jejími pacienty jsou má dcera i syn. Vřele doporučuji.
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze