Lucie P.
Asi největší minus pani doktorky je, ze nepoužívá telefon. Nelze se objednat na konkrétní cas a ani zavolat kvuli výsledkům. Značně to komplikuje pacientům zivot. V čekárně tak Muzete strávit i 3h. Mezi pacienty ma bezne pauzu i 15min. Zkousela jsem volat kdyz jsem seděla v čekárně a vedela ze vyšel pacient a nikoho tam nemaji - telefon jen prázdně vyzvanel. Sestřička kdyz uz se objeví ve dveřích, vypada jako by prave nasla vchod do Narnie. V této čekárně si připadáte jako by jste se vrátili v čase asi o 40let dozadu. Pani doktorka si dle mého názoru nedoplnuje vzdělání a aktualni dění v medicíně a vzdy vas odešle jen s poukazem na dalsi vyšetření k jinému lékaři.
Lucie
Dobrý den, k paní doktorce chodím asi 15 let, vždy spokojenost, i když ne vždy má dobrou náladu (jako každý z nás). Od toho tam ale není!
Je pečlivá, lidská, pošle ke specialistovi, nic nepodceňuje. Věřím jí, mnohokrát mi pomohla. V čekárně se čeká tak 30 minut ( v chřipkovém období i více), ale pečlivá je nejen u ostatních pacientů, ale i u vás. Zatím bohužel nemá v ordinaci PC, ale co není, může být. Tedy z mé strany spokojenost.
Petr Venhoda
Paní doktorka je pečlivá a nic nenechá náhodě. Naprostá spokojenost.
anonym
Paní doktorka je ve většině případů milá a velmi precizní. Občas má své dny každý a nejde být vždy nejpříjemnější. Jediný problém, který je, je že má sice pracovní dobu myslím od osmy, ale chodí vždy až v půl deváté, tak nemůže ihned poslat na odběry, protože ty už mají zavřeno. Člověk tedy musí přijít znovu druhý den.
RadkaS
Ráda bych se podělila o velmi špatnou zkušenost, kterou má s touto paní doktorkou moje mamka. Paní doktorka jí neustále tvrdila, že má vysoký tlak a že neklesá a proto jí stále zvyšovala dávky léků, které mámě nedělaly dobře.Nakonec si máma zakoupila tlakoměr a tlak si měřila doma a měla ho spíš nižší.Oznámilo toto dr a ta jí po dlouhých výmluvách konečně po x letech jí napadlo poslat mámu na monitoring, kde jí přístroj, který se instaluje na tělo, měří tlak 24 hodin. Zjistilo se,že má opravdu tlak spíše nižší a léky, které jí paní doktorka předepisovala, jí mohly způsobit velmi vážné problémy až smrt.Paní doktorku mělo napadnout, že existuje něco jako "syndrom bílého pláště" a že se nejspíš člověku zvýší tlak z ní.Máma teď chodí k jiné dr, která má úplně jiný přístup k pacientovi a bezmyšlenkovitě nepředepisuje kvanta léků.
U paní doktorky jsem registrovaná 2 roky, s problémy už jsem u ní byla několikrát. Je pečlivá, velmi příjemná, ochotná diskutovat. Velkou výhodou je, že vás hned může poslat ve stejné budově na krev, rentgen, nebo ke specialistovi - např. ORL, chirurgie apod. Nelíbí se mi ale, že v ordinaci sedí i sestřička, a že nemá paní doktorka pc, takže píše vše rukou...
Byl jsem u ní jednou, protože se všemu doktorskému vyhýbám. A nemůžu si stěžovat. Ochotná, přívětivá, nemám nic špatného, co dodat.
Vždy vše v zájmu pacienta.
Paní doktorka jak jsem si vždy představoval. Odborník s velmi příjemnýn vystupváním.
Fialová Lubomíra
Paní doktorka je velice pečlivá a o pacienta se stará na 120%. Jsem její pacientka už 20 let. Každou nemoc, kterou jsem prodělala vždy vyléčila a nebo mě svěřila do rukou dobrých specialistů.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze