č.d. 14, Horní Stropnice
Hledejte v názorech
Hana
Reaguji tímto na výše popsané názory . Sama jsem byla v péči paní doktorky několik let . Nikdy jsem neměla vážnější zdravotní komplikace , tudíž jsem nepotřebovala ani zvláštní vyšetření . Se změnou zaměstnání jsem změnila i lékaře a srovnávat péči těchto dvou stejných praktických lékařů vůbec nelze . Je to zejména v určování diagnóz. Pokud si není lékař zcela jist prvotním vyšetřením , měl by pacienta poslat na vyšetření ke specializovanému lékaři a tímto vyloučit závažnější nemoc která s potížemi může souviset . Toto se automaticky děje u mé nové lékařky aniž by o toto sám pacient musel požádat . Nikdy se u p. Vondráčkové neposuzovalo zanedbání lékařské péče ale ti kdo jí navštěvují ví o čem hovořím .Kolik lidí by mohlo být ještě mezi námi , kdyby se jejich onemocnění rozpoznalo včas a neléčilo se jako chřipka ,zánět atd. paralenem a ibalginem? Kdo ví? Ale každopádně je mi u nové lékařky lépe a cítím jakousi jistotu i když jejích služeb využívám minimálně.
Dolinská Eva
Já osobně jsem s prací pani doktorky Vondráčkové nadmíru spokojená.Přešla jsem k ni od jiného lékaře jehož přístup se nedá s přístupem pani doktorky vůbec srovnávat.Pani doktorka je velmi důsledná a v mém případě nikdy nic nezanedbala ,naopak vždy zajistí všechna potřebná vyšetření a léčbu vždy dotáhne do konce.Jsem poměrně dost nemocná a pani doktorce vděčím za to že dnes jsem schopná s jistými omezeními fungovat.I JÁ SI PRÁCE PANI DOKTORKY VELMI VÁŽÍM.JE TO VELMI KVALITNÍ PRAKTICKÝ LÉKAŘ .
Aneta C.
Souhlasím s Josefem D.A myslim si že jednou si uvědomíte jak dobrá to byla doktorka až bude v důchodu.Asi jste nepoznaly jinýho doktora a hlavně takovýho kterej je arogantní a nevstřícný.Já jsem od takového lékaře přešla k paní doktorce a jsem strašně spokojená.
Josef D.
Nesouhlasím s Vámi .K paní doktorce chdím už 12 let ,dojíždím z jiného okresu a jsem maximálně spokojený ,nikdy nic v mém případě nezanedbala ,naopak její důslednost je vzorná .Je vidět že jste ještě nezažili lékaře z blízkého okolí ,pak by jste nemohli napsat to co tu čtu.Snad by jste si její péče potom vážili jinak.Za vše hovoří to že v tak malé obci je k dispozici celá řada přístrojů a zařízení ,které v žádném případě není strdatní pro takovou ordinaci.Člověk je holt od přírody tvor nevděčný a často pochopí o co jde až když o něco příde.Snad pak pochopíte i vy .To že v ordinaci pospává v jejím věku a takovém pracovním vytížení není nic divného ,spíš se divím že je ještě schopna takto fungovat ,protože její práce zdaleka nekončí tím že odejde poslední pacient z ordinace ,pak totiž objíždí své pacienty v jejich domovech a stará se také o seniory v domově důchodců a přesto ani pak nemá volno ,protože vykukové co se jim nechce čekat v čekárně jsou natolik drzí že ji navštěvují o víkendu doma a klidně ji řeknou že tam v pátek bylo moc lidí.Nevím jak by měl praktický lékař fungovat ještě líp než paní doktorka .Věřte mi že jiní lékaři svým pacientům nevěnují ani třetinovou péči z toho co pani doktorka.PS: pro anonymy - pokud vyjádřím svůj názor ať už je jakýkoliv ,je slušnost se podepsat . Já osobně před paní doktorkou smekám a vážím si její práce .Obávám se okamžiku až do toho důchodu odejde .