Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Hana Doležalová
Souhlasím s negativními názory. Zkrátka, když vám něco je, tak máte smůlu.Skoro 3 týdny mě léčila pro mě nějaké nachlazení, a to bez úspěchu.Nakonec řekla, že již antibiotika nepotřebuji, přesto že jsem měla stále teplotu, nakonec na mé naléhání mě chtěla napsat ty, které mi nepomohly a o kterých jsem řekla, že je mi po nich zle. Napsala jiné.V lékárně mi donesli právě ty špatné se slovy, že ty na receptu nemají, ale tyhle mají stejnou účinnou látku!Odmítla jsem je a druhý den jsem šla do Bohunic na pohotovost, kde mi udělali během hodiny vyšetření krve a rentgen, našli důvod teploty, jiná antb.Ošetření skvělé.Jen mě na ta vyšetření měla poslat má praktická lékařka. Důvodů nespokojenosti bylo víc, a proto jsem raději šla na pohotovost místo k ní. Už u ní nejsem.V její čekárně vždy sedí málo lidí a někdy jsem byla i první.Je to fajn, ale o něčem to nasvědčuje.
Marie
NEDOPORUČUJI!!!Od této paní doktorky jsme odešli celá rodina! Je neochotná, nepřijemná a zřejmě tomu asi ani moc nerozumí!..Odbyde pacienty reklamnými léky "Běžte se léčit!"...Bílé krvínky při odběrech - to nic! "jste trochu nachlazená"..Přetrvávající zvyšená teplota..Celý měsíc jsem chodila za doktorkou s tímto problémem!..Odbyla paralenem..Poslední kapkou bylo to, že paní doktorka na moje stěžování na nesnesitelné bolesti nohou nabídla 2 letáčky , jeden z obrázkami cviků na bolavá záda, a ten druhý byl na prevenci HEMOROIDU!!!!!Odešla jsem z ordinace se slzami v očích...Přešla jsem k jiné paní doktorce, kde jsem zjistila že jsem prodělala před mnoha lety boreliozu!!...Tedˇ dobírám antibiotika..Trvalo to 7 let...
NEDOPORUČUJI TUTO PANÍ DOKTORKU!!!!!!!!!!!
U MUDr. Vildové jsem registrován už řadu let. Když jsem se do ambulance dostavil s nějakým neduhem, vždy mi paní doktorka pomohla. K její práci a přístupu ke mně nemám žádnou připomínku. Stejné hodnocení platí i pro práci paní Štěpánkové, zdravotní sestry která u doktorky Vildové pracuje. Zkrátka - jsem spokojen.
super doktorka
S paní dokktorkou jsem velmi spokojená.
Od této doktorky jsem odešla z důvodu nezájmu a ztráty důvěry již před rokem.
Bohužel není ani schopna na několik žádostí od mého nového lékaře vydat moji kartu.
Rozhodně ji nikomu nedoporučuji,tato paní už nemá ve zdravotnictví co dělat!!!
Paní doktorka i sestra jsou vždy velmi ochotné vyslechnout naše problémy a profesionálně nám pomoci. Máme s ní ty nejlepší zkušenosti.
Nemohu si stěžovat. P.L.
S paní doktorkou jsem velmi spokojená.
Já osobně chodím k paní doktorce asi 12 let. Návštěva byla vždy bez jakýchkoliv problémů. Nevím, kdo co má vůči paní doktorce, ale já jsem byl vždy spokojen a paní doktorku mohu doporučit.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně