Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Doriska
Chodím k paní doktorce již mnoho let a souhlasím s tím, že je výborný diagnostik a když je nejhůř, opravdu pomůže, a to nejenom s léčbou. Co mi u ní ale moc schází, je vlídný přístup. Závidím předchozím hodnotitelům, kteří popisují její jednání jako milé a příjemné. U mě je to naopak. Je v lepším případě odměřená, v horším nepříjemná. Skoro vždycky řekne něco, co mě zarazí nebo zamrzí. Neumím si to vysvětlit, protože já s ní mluvím vždy slušně a jsem nekonfliktní člověk. Asi jí nejsem sympatická.
Piittii
Skvělá doktorka s nadstandardním individuálním přístupem a takovým stupněm profesionality, jaký se jen tak nevidí. Vyslechne, jak už to někdo řekl - udělá raději více vyšetření zbytečně, než aby něco zanedbala, dokáže člověka uklidnit, dodat mu elán. Velká spokojenost!
Jana Englicová
Znám paní doktorku 20let a mám s ní jen samé dobré zkušenosti.Hned poprvé mi zachránila život a pak po deseti letech mi pomohla zhubnout,když se na demnou všichni zlomili hůl zhubla jsem 35kg a jsem spokojená nedám na paní doktorku teď Mísařovou dopustit je to dobrá a ochotná lékařka.
Nejlepší
Jako zdravotní sestra mám mnoho zkušeností s praktickými lékaři a musím říct, že s tak milým a vstřícným přístupem a velikou dávkou profesionality se v Severních Čechách jen tak nesetkáte.
Tahle doktorka raději udělá více vyšetření zbytečně, než aby něco zanedbala. Bez řečí přijede klidně i v noci za pacientem domů. Jediné, co mi vadí, je dlouhé čekání, což ovšem vyplývá z velmi důkladného vyšetřování každého pacienta. V Rumburku je rozhodně nejlepší, na rozdíl od "MUDr." Svobody, který už dávno měl přijít o titul, protože je to člověk absolutně bez etiky a nezdráhám se ho označit za gangstera.
JE TO NEJLEPSI DOKTORKA KTEROU ZNAM,POMUZE PORADI A JE PRIJEMNA NAROZDIL OD OSTATNICH
mam s paní doktorkou jen ty nejlepší zkušenosti
S paní doktorkou jsem spokojená, ale vadí mi dlouhé čekání a také to, že když jsem tam byla naposledy, položila si mě na lehátko, aby mě vyšetřila a sama seděla u počítače, kde jí pípalo ICQ, a mě nechala čekat, zatímco někomu odepisovala. Neprofesionální chování, a měla jsem co dělat, abych něco neřekla.
S paní doktorkou mám samé dobré zkušenosti. Pořádně vyšetří, věnuje se pacientům, je vstřícná. Jsem velmi spokojená. Michaela