Věnuji se primárně potížím souvisejícím se závislostním chováním - pití alkoholu, užívání jiných návykových látek nebo nelátkovým závislostem. Věnuji se také dalším psychickým potížím.
Zobrazit ostatní profily adiktologů v okolíSlužby a ceník služeb
Psychoterapie závislosti
Jak fungují ceny?
Lucie
K paní Vašíčkové docházím aktuálně půl roku a je to moje první zkušenost s terapií. Ačkoliv jsem přicházela s určitými obavami, už po prvním sezení se rozplynuly. Paní Vašíčková je velmi sympatická, lidská a příjemná. Na sezeních si připadám, že mé pocity chápe a skutečně se mi snaží pomoct. Především oceňuji, že mi nic nepodsouvá, naopak se snaží, abych svým pocitům sama porozuměla a sama vnímala souvislost mezi svými emocemi a jejich spouštěči, což mi velice pomáhá. Jsem zde velmi spokojená.
Magdalena
Paní Vašíčkovou mohu doporučit každému, kdo potřebuje pomoc nebo poradit. Je výjimečná, milá, empatická. Dokáže lidem skvěle poradit, pomoct a hlavně nasměřovat v životě. Snaží se, aby si lidé dokázali na svoje myšlenky a otázky odpovědět sami. Z terapie pokaždé odcházím s klidnou hlavou a motivovaná.
Viktorie
Paní Vašíčková je velice srdečná, empatická a ochotná. Pomáhá mi si uspořádat zmatky v hlavě a najít příčiny a řešení ke špatnému rozpoležení. Z terapie odcházím vždy s klidem a úlevou. Za nic bych paní Vašíčkovou nevyměnila, a můžu vřele doporučit.
Simona
K paní Vašíčkové jsem docházela více než rok. Oslovila jsem ji v tíživé situaci, kdy jsem si nevěděla rady sama se sebou. Pomohla mi se zorientovat v tom, co prožívám. Je velmi empatická, dokázala vytvořit bezpečný prostor pro to, abych se mohla otevřít, neřešit věci jen na povrchu, ale dojít k jádru problému. Měla jsem už předtím zkušenosti s terapií, ale stále jsem se točila v kruhu. Paní Vašíčková mi pomohla z tohoto mnohaletého točení se vystoupit. Do ničeho mě ale nikdy nenutila naopak vždy dala prostor, který jsem potřebovala.