Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Hledejte v názorech
blaza123
Opravdu výborná lékařka a je dobře,že toho už nechala (alepoň doufám). Před více jak 30 lety jsem díky její úspěšné léčbě málem přišel o prostředníček pravé ruky, a v roce 2005 mě její péče málem připravila o celou levou ruku. Ještě, že to v obou případech nakonec vzal do ruky kvalifikovaný lékař.
MK
Paní doktorka je na svém místě. Po peripetiích a neustálém běhání s bolestmi břicha mi nahmatáním diagnostikovala zánět slepého střeva, zatímco jiní chirurgové mávli rukou a utěšovali mě, že to nic není, a že nejspíš jsem mám tyto bolesti vyvolané nevhodnou stravou toho času, přičemž jsem zdůrazňovala, že tyto potíže přetrvávají již půl roku! V Liberecké nemocnici mne odmítli přijmout a ještě tam byl velice nepříjemný nejmenovaný doktor, který působil dojmem, že ho spíš obtežuju a ten mi jen potvrdil, že jde opět o špatnou stravu, a ZSS to jistě nemůže být. Po konečném vyžádaném RTG střev praktickou léakřkou vyšlo najevo, že paní doktorka měla pravdu a došlo k operaci. Takže léta praxe se v tomto případě nezapřou a paní doktorku mohu doporučit, má vřelý přístup a ví!
Honza
velmi dobrá a spolehlivá doktorka