Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Iva V.
Paní doktorka Tůmová je skvělá a stejně tak sestřička. Obě mají velmi přátelský a lidský přístup. K paní doktorce chodím už několik let a absolvovala jsem u ní již druhé těhotenství v její péči. Nemohu si na nic stěžovat. Dnešní vyndání stehů po císařském řezu byla paráda, paní doktorka je moc citlivá.
Monika
Moc milá paní doktorka se kterou se vždycky zasmějeme a prohlídka je tak vždy příjemná. Doporučuji!:)
Klára
Paní doktorku jsem navštívila místo mé ošetřující gynekoložky s akutními obtížemi. Vyslechla mne, profesionálně a hlavně lidsky vše vysvětlila, byla příjemná, mluvila jasně. Palec nahoru.
Pavla P.
Zatim jsem s pani doktorkou velmi spokojena, je ale fakt, ze nemam zadne zdravotni problemy. Pristup energicky a uprimny.
Marcela
Nejlepší gynekoložka. Profesionálka, působí velmi ochotným dojmem, že nemáte ostych intimní problémy vysvětlit a řešit. Vždy maximálně pacienty vyslechne, komplexně vyšetří a nic nezanedbá.
jarkapeskova
K paní doktorce jsem přešla asi před 5 lety a bylo to moje nejlepší rozhodnutí. Je opravdu příjemná, pečlivá a moc dobře se mi s ní komunikuje. Když jsem u ní v ordinaci tak vím, že se nemusím bát, protože udělá vše pro mé zdraví.
Mohu jen doporučit.
Jarka
S.J.
K paní doktorce chodím již nějakých 6 let a mohu jedině doporučit! Je moc milá a vždy mi dokázala se vším pomoci a dobře poradit. V těhotenství jsem v ní měla velikou oporu, děkuji!!
hanabreza
Paní doktorka je velmi sympatická, ochotná, profesionální, lepšího gynekologa bych si přát nemohla. Doporučuji ostatním pacientkám.
Pavlína Kryštůfková
Paní doktorka mi byla doporučena, a já jsem s ní naprosto spokojená. Vstřícný a milý přístup (to se týká i sestřiček) udělá všechna potřebná vyšetření. Skvělá domluva. Také doporučuji.
d.m.
K paní doktorce jsem se dostala náhodou - přistěhovali jsme se a ona měla volno. Nicméně náhoda mi přála a myslím, že paní doktorka je velmi dobrá, pečlivá i příjemná.