Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
ATlusty
S paní doktorkou jsem velice spokojena. Chodila jsem k ní jako dítě a již dvanáctým rokem k ní vodím svého syna. Nemohu nic vytknout, vždy ochotná, pečlivá s lidským přístupem.
Katerina Kovarova
Děkujeme paní doktorce za velmi lidský a profesionální přístup. Vždy je ochotná, milá a velmi zodpovědná. Obě dcery k ní chodí celý svůj život ( té starší je 11 let) a vždy jsme byli spokojeni s jejím přístupem a řešením veškerých problémů. I sestřička je velice milá a vstřícná. Moc děkujeme za tento tým a doufáme, že paní doktorka i sestra nám vydrží až do dospělosti.
Lillis
Velmi laskavá lékařka, které se děti nebojí a pláčou ve věku 18 let, kdy jsou nuceni hledat praktického lékaře pro dospělé. Mé děti jsou této lékařce vděčné, že do nich nervala bezhlavě antibiotika a neoslabovala jejich imunitu. Této lékařce věřím.
emilychloe
Přístup paní doktorky je velmi lidský a mě osobně pomohla odhalit velmi vážný zápal plic a ihned mě poslala ke specialistům.Mé sestře,která má velké problémy se zády,hned domluvila vyšetření v Ústí a pomohla nám.Jako rodina k ní chodíme už 10 let a nemůžeme si na cokoliv stěžovat.Je to profesionál :)
FUJDIAKOVÁ
JSME VELMI SPOKOJENI
Marta B.
Jelikož jsme se nejednou stěhovali,je paní doktorka naší čtvrtou ,mohu porovnat.Její přístup je velice profesionální a lidský.Okamžitě nás posílá na vyšetřní ke specialistovi,když je třeba a na požádání vždy vyhoví.Jsem velmi spokojená a doktorce důvěřuji .
FUJDIAKOVÁ
K PANÍ DOKTORCE CHODÍM JIŽ DVA ROKY A JSEM S NÍ VELMI SPOKOJENA.
ochotna a zodpovedna paní doktorka.
Po dvouměsíčním neúspěšném léčení dítěte nepoznala černý kašel, odmítala odeslat dítě na doplňující vyšetření s tím, že to je zbytečné. Není ochotná naslouchat informacím rodičů, stojí si bezdůvodně na svém názoru, aniž by jen připustila jinou možnost, přestože rodiče navrhovali i jiné způsoby diagnostikování. Paní doktorka by se měla vzdát své přesluhující praxe a konečně odejít na zasloužený odpočinek. Než došlo k účinnému léčení nemocného dítěte, stačilo nakazit další dvě děti... :(
K této lékařce chodila celá naše rodina a nikdy jsme si nemohli stěžovat. Naprosto milé a vstřícné jednání, výborná pediatrička. Nemůžu si stěžovat.:)