Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolíCeník
K paní doktorce chodím se svou dcerou. Jsme velmi spokojené. Paní doktorka je velice milá, usměvavá, se vším ráda poradí a určitě i po profesní stránce je velmi dobrá. Rozhodně doporučuji...
Ze začátku mě poněkud vyděsila a při první návštěvě se synem rozplakala. Ale brzo jsem pochopila, proč se chová, jak se chová - chce klienty skutečně donutit, aby na léčbu nekašlali, rovnátka poctivě nosili a vůbec to k něčemu bylo. Je to správná baba a perfektní odborník!
Chodila jsem k ni kdysi davno a musim rict, ze pokud bych byla dusledna pri noseni "vyndavacich rovnatek", tak verim, ze mi zuby opravdu spravi. Sestry se u ni nijak vyrazne nestridaly. Prisla mi hodna jako clovek a rozumna jako doktorka a co na tom, jestli kasle nebo ne.
V posledni dobe jsem byla nucena ji vyhledat a neuveritelne mi pomohla. Ackoliv jsem si driv taky stezovala, ze na me krici, kdyz pozna, ze jsem ty rovnatka moc nenosila, tak verim, ze to mysli dobre. Ten zazitek z posledni doby me v tomhle jen utvrdil. Rozhodne je ochotna a nesnazi se z vas vydobyt co nejvic penez jako nekteri jini ortodontiste.
Neni moc, kterych bych doporucila, ale tuhle urcite.