Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Kristýna Waldhauserová
Takovouhle paní doktorku Vám, třeboňští, závidím. Zájem o pacienta, ochota, lidskost, erudice, zkusenosti, nadstandardni péče. Velmi milá sestřička.
Děkuji!
Kristýna Waldhauserovš
Lenka R.
Profesionalka s lidskym pristupem. Skoda, ze lekaru, jako je Mudr. Ticha neni vice. Jsem vdecna, ze je mou obvodni lekarkou, velmi si ji vazim a mam moc rada a totez k sestricce Irence.
I.R.
26.3 2020
Chtěl poděkovat paní doktorce Tiché za rychlou a účinnou pomoc při při řešení akutních zdravotních problémů otce manželky. Paní doktorka ochotně přišla v pozdních večerních hodinách na návštěvu, když měla dávno po pracovní době /i v době koronavirové infekce/. Ivan R.
lestinafrantisek
Děkuji za laskavou a pečlivou péči o moji maminku která prodělala vážné onemocnění a díky péči paní doktorky a sestřičky se maminka rychle zlepšuje a opět se těší ze života.
Děkuji a přeji mnoho spokojených klientů a osobní pohody.
Ing. František Leština
Olga J.
Vynikající doktorka a odbornice, má citlivý přístup k pacientům, jsem moc ráda, že je mou obvodní lěkařkou a stejně vřelý a citlivý přístup má i sestřička Irenka. Jsem moc ráda, že navštěvuji právě tuto ordinaci♥️!
Lucie V.
Mgr. Vladimír Vašek
Vynikající paní doktorka, opravdový profesionál s lidským přístupem!!!!Vřele doporučuji všem!!!!
Chtěla bych touto cestou poděkovat paní doktorce Tiché a sestřičce Irence za ošetření naší dcery po nehodě. Byla jediná v Třeboni, která dceru ošetřila i když měla dávno po pracovní době. Lékaři kteří měli v danou dobu ještě ordinační hodiny, tak nebyli k zastiženi. Děkuji jim za jejich ochotu a laskavost. V Třeboni lepšího lékaře nenajdete. Radka K.
Tereza H.
Nejlepší doktorka co znám. Opravdový profesionál, který sleduje poslední trendy v medicíně a navíc s velmi přátelským přístupem, ke svým pacientům. Vždy je schopna poradit a najít to nejlepší řešení, když ostatní lékaři tápou. Milé sestřičky jako bonus. Mám štěstí, že je mou praktickou doktorkou.
Lenka Voců
Velmi ochotná, milá paní doktorka s velkou znalostí svého oboru, zkrátka profesionál.
Skvělý přístup k pacientům, ochota naslouchat, vysvětlit, poradit, doporučit.
Lidský, obdivuhodný přístup a zájem o pacienta. A sestřička to je jedno velké sluníčko a laskavý člověk. Společně tvoří skvělý tým a já jsem velmi ráda, že jsem jejich pacientkou.
Lenka Voců
andrea008
Pani doktorka, je zatim nejlepší doktorka, kterou ve svém okolí znám, nezanedbává pacienty, ma milý přístup a je vždy ochotná.. Přála bych zdravotnictví, aby takových lékařů bylo více..
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři v Jindřichově Hradci