Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
J.R.
Ráda bych se přidala k ostatním pozitivním hodnocení na této stránce. Paní doktorka i sestřička jsou velmi milé, k dětem se chovají hezky a po odborné stránce jsem byla taktéž vždy spokojena. Paní doktorka je pečlivá, vstřícná, dá se s ní rozumně domluvit a všem bych tuto ordinaci určitě doporučila.
Dagmar P.
Jsem hrozně spokojená jak s paní doktorkou tak se sestřičkou. Ordinace je vedena na velmi vysoké úrovni. Rozhodně doporučuji!!!
Paní doktorka i sestřička jsou velmi milé, komunikativní, vždy všechno pečlivě vysvětlí a snaží se poradit, k dětem mají velmi hezký přístup. Bohužel ale musím konstatovat, že když nastane nějaká komplikace, dostáváme se do problémů a člověk sám spíše musí nahazovat otázky typu A nemůže to být...? A neměli bychom...? Nebylo by dobré udělat...? Domnívám se, že při vážnějším problému by bylo vhodné věnovat větší pozornost odbornému vyšetření či doporučení ke specialistovi.
Paní doktorka je velmi příjemná. Má ráda děti a umí to s nimi. S rodiči komunikuje, je trpělivá a hlavně se snaží problémy řešit. To samé mohu říci o sestřičce - velmi příjemná, pohotová, má ráda děti. Osobně se k nim vždy těším.
Příjemná paní doktorka, která má úžasný přístup k dětem. Po odborné stránce jsem též naprosto spokojená. Je pečlivá.
Pani doktorka je proste uzasna, velice osobni s uzasnym vztahem k detem
Moc příjemná paní doktorka s úžasným vztahem k dětem. Po odborné stránce jsme také spokojeni, je velmi pečlivá a vždy ochotně vysvětluje, co se s dítětem děje a proč.
Velmí vstřícna paní doktorka.
Velká spokojenost.Individuální přístup, profesionalita, lidskost, ochota poradit a řešit zdravotní problém kdykoliv.
Kvalitní péče
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze