Individuální psychoterapie (50 minut) • Od 900 Kč
Párová konzultace (80 minut) • 1 500 Kč
On-line konzultace • 1 000 Kč
Online psychoterapie • Od 1 000 Kč
Nejčastěji hledané služby
Individuální psychoterapie (50 minut)
Od 900 Kč
Konzultace online
1 000 Kč
Mgr. Jana Takáčová
Párová konzultace (50 minut)
1 200 Kč
Mgr. Jana Takáčová
Párová konzultace (80 minut)
1 500 Kč
Ostatní služby
On-line konzultace
1 000 Kč
Online psychoterapie
Od 1 000 Kč
Mgr. Jana Takáčová
Po úspěšném složení státní závěrečné zkoušky jsem nastoupila na Krajské ředitelství policie, kde jsem vykonávala práci policejního psychologa. V rámci svého zaměstnání jsem poskytovala psychologickou podporu lidem zasaženým traumatickými událostmi, jako jsou vážné dopravní nehody a ztráty blízkých osob. Podílela jsem se také na poskytování psychické pomoci v oblastech zasažených tornádem a osobám utíkajícím před válečným konfliktem na Ukrajině.
V roce 2023 jsem nastoupila jako psycholožka do Psychiatrické nemocnice Havlíčkův Brod., kde pracuji doposud. Zde se věnuji nejen psychologické diagnostice, ale především také psychoterapii osob trpícím duševními onemocněními. V dubnu roku 2023 jsem si založila svou živnost v oblasti Psychologického poradenství a terapie.
Ve volném čase se snažím vzdělávat a rozvíjet ve své profesi a věnuji se dobrovolnické činnosti v Bílém kruhu bezpečí, který poskytuje pomoc obětem trestných činů. Dále se věnuji ručním pracím (šití, pletení, výroba šperků z korálků), kreslím a věnuji se hudbě.
V psychoterapii je pro mě nejdůležitější navázat s klientem vztah založený na vzájemné důvěře a pochopení. Každý člověk je jedinečný a tak k němu také přistupuji. Díky svým zkušenostem s prací u policie, se specializuji na práci s traumatem, ale nejsou mi cizí i další oblasti problematiky duševního zdraví a osobnostního rozvoje.
Vendula
Děkuji paní magistře za empaticke jednání a snaze vše podrobně a hezky vysvětlit.Myslim si, že po malých krůčcich dojdeme ke zdárnému výsledků.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Havlíčkově Brodě
Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Havlíčkově Brodě
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Havlíčkově Brodě
Psychologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Havlíčkově Brodě
Psychologové s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Havlíčkově Brodě
Psychologové s Česká průmyslová zdravotní pojišťovna v Havlíčkově Brodě