Marie Pecková
Chodím k paní doktorce již přes 20 let. Jsem naprosto spokojená, paní doktorka je velmi šikovná, milá a pečlivá. Sestřička je také velmi milá a vstřícná.
Tereza
Chodím k paní doktorce přes dvacet let. Služby na jedničku, nikdy jsem neměla pocit, že by něco odflákla a pokud byl problém, řešila ho vždy citlivě. A taky paní sestra je moc milá :)
Veronika V.
K paní doktorce chodím od základní školy a neměnila bych. Se sestřičkou se skvěle doplňují, obě mají úžasný, citlivý a profesionální přístup. Naprostá spokojenost.
Pavla
Paní doktorku mohu jedině doporučit, chodím k ní již přes 25 let, profesionál a velice příjemná. Vše vysvětlí, má i sympatickou paní sestřičku posledních 5 let.
ondrejsejk
Chodím k paní doktorce od malička a jsem zcela spokojen (i když zubaře opravdu rád nemám). Je pravda, že zuby mám poměrně dobré, takže jsem neprodělal zatím žádný výrazný zákrok, pouze vrtání. Dosavadní zkušenosti mám ale naprosto pozitivní.
Moc příjemná, vstřícná, soucitná ale zároveň pevná :-) Doporučuju
Skvělá paní doktorka, hodná a milá k lidem. Nemám ráda zubaře a jednou jsem odkládala návštěvy tak dlouho, až z toho byly 3 roky. Nic mi neřekla. Od té doby k ní chodím pravidelně a jsem moc spokojená. Díky ní je návštěva zubaře o něco příjemnější.
Doporučuji, ale nebere nové pacienty.
Paní doktorka je úžasná, pečlivá, jemná a má skvělý přístup k dětských i dospělým pacientům.
Paní doktorka je úžasná, má skvělý přístup jak k dětem tak k dospělým.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze