Valerie Karásková
S paní zubařkou jsem velice nespokojená!
Sice je hodná, milá a ochotná ale co se týká zdravotní péče je to katastrofa.. bez rukavic, bez RTG ( v dnšní moderní době to už snad není možné )
Zub mi opravovala na 6x návštěvách, šílená bolest a ve finále to pokazila jak nejvíc mohla.
Při návštěvě jiného zubního lékaře se nestíhali divit co to má být.
na RTG další kazy kterých si paní zubařka samozřejmě nevšimla atd..
NEDOPORUČUJI!!
Jou
Hrůza hrůza je mi do breku!! Bez rukavic bez infekce kaž stejně úplne nevivrtala rentgen zádný .. Tad.. Nechápu ze muže byt někdo spokojeny
raduša
S paní doktorkou jsem byla velice nespokojená. Osm let mi léčila zub, který neustále bolel a nakonec jsem skončila na chirurgickém zákroku s obrovským zánětem. Ihned jsem přešla k jinému zubaři a ten byl zděšen, že všechny kazy mám špatně vyvrtané a zánět ve více zubech, paní doktorka mi nikdy nedělala rentgen, takže na to ani nemohla přijít. Následná léčba této zanedbané péče mě stála cca 35.000kč. Konečně už dva roky nevím co je bolest zubů.
Z paní zubařky jsem nadšená, konečně jsem našla citlivou, zkušenou, empatickou, šikovnou zubařku, ke které mám plnou důvěru!
Kvalitní péče profesionální přístup
Vyjímečně dobrá zubařka.
Velice příjemná doktorka,doporučuji :)
javor10
Příjemná paní a vynikající zubařka citlivá nejen k Vašim zubům ale i k Vám jako k pacientovi.
dobrá zubařka
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Třebíči
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Třebíči
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Třebíči