Velmi příjemná, ochotná, vyposlechne, postará se.
Asi bych opakoval vše řečené, kéž by i ostatní lékaři měli stejný přístup k pacientům. To samé platí i o sestřičce. Díky a prosím neodcházejte za "lepším".
Velice výborná praktická lékařka, která je proslulá svou pečlivostí a příjemným přístupem k pacientům. Má velice profesionální jednání a je také skvělá diagnostička. Chválím také sestřičku, která s paní doktorkou tvoří výborný tým.Dávám nejvyšší hodnocení a velice ji doporučuji.
petra
Velmi ochotná, příjemná a hlavně pečlivá lékařka. Přístup k pacientům je více než skvělý:) má šikovnou sestru (pozn.odběry krve ani nevnímám:)). Nejlepší praktická lékařka jakou jsem měla.
Lada
Výborná lákařka. Více už se dodat nedá.
Marta Kucikova
Precizní, odpovědná, citlivá. Zatím mě i známým určila diagnózy naprosto přesně, na rozdíl od jiných lékařů, včetně úspěšného vyléčení.A navíc má skvělou sestřičku. Doporučuji.
Klára Kopečková
Paní doktorka je velmi ochotná a příjemná. Nerozdává léky jako na běžícím páse, za což si jí velmi cením.
petra
Veliká spokojenost
Vlastimil Talpa
Super přístup k pacientům,výborná odbornice.Nedělá jí žádný problém navštívit pacienta doma.
Jitka T.
MUDr Jana Švejdová je nejlepší lékařka jakou jsme kdy měli.Po všech stránkách má vždy profesionální přístup k pacientovi.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Žďáru nad Sázavou
Praktičtí lékaři v Havlíčkově Brodě