Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost
Krušnohorská 256, Chlumec

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost Jiný

Pani doktorku urcite nedoporucuji. Kdykoli volate,musite opravdu presvedcit sestru,ze trvate na tom,aby se na Vase dite podivali a vysetrili je. Pokud nejste socialne slabsi,tak vam recept nenapise,jen na papirek doporuci,co si mate koupit,nejlepe to s kym zrovna spolupracuje. Vse je pro ne normalni. Rozhodne nedoporucuji.

Paní doktorka je velmi milá, příjemná a dokud nemáte žádný problém, je skvělá. Ale u mé tříleté dcery bohužel velmi vážně podcenila zánět mozkových blan. V pátek jsem přišla s dcerou do ordinace s tím, že pořád zakopává a padá (byla čerstvě po ošklivě prodělaných planých neštovicích) a paní doktorka mě odbyla s tím, že je dcera jen malátná po neštovicích a jestli mi jde o to ukončení OČR, tak ať si tedy přijdu v pondělí. Ještě v pátek v jedenáct večer mi dcerku odvážela záchranka, protože už nevstala ani z postýlky, aby se došla vyčůrat. Teprve zpětně po hrůzných chvílích v nemocnici, kde malá podstoupila dvě lumbální punkce, učila se znova chodit a mluvit mi došlo, že se na ní v onen pátek paní doktorka ani nepodívala, natož aby jí zkusila volnou šíji nebo něco podobného. Usmívala se na nás ode dveří a čekala vděčnost za prodloužený paragraf. Dnes je dceři deset a dodnes bojujeme se zanedbanými následky zánětu mozku :-/

Jsme s paní doktorkou naproto spokojeni!! Nikdy se nám nestalo, že by nás oddmítla vyslechnout! Vždy vše vysvětlí, zajímá se. Za nás rozhodně palec nahoru!!

Z

Navštěvujeme paní doktorku se syny už dlouho a nemůžeme si ji vynachválit. Je pozorná, někdy mi přišlo, že přepečlivá (ukázalo se. že oprávněně). Chová se k dětem velmi mile. Velmi důležité je pro mě i to, že její sestřička je velmi hodná a kluci ji mají rádi.

Z

Jsme naprosto spokojeni, lékařka se chová hezky k našemu dítěti a k nám rodičům jako k partnerovi. Nikdy se nám nestalo, že by si neudělala čas nebo v něčem nevyhověla. Pokud jsme žádali rady, dostali jsme je, ale nepokoušela se nás k ničemu manipulovat nebo přebírat odpovědnost za naše rozhodnutí nebo způsob života. To, že případné problémy nedramatizuje, vnímám jako jednoznačný klad.

Tahle doktorka je jedna velka tragedie. Nema zadny vztah k detem, nic nevysvetli, clovek ma pocit ze ji otravuje. Nova doktorka se divila co vsecko nasemu miminku chybi v karte. Nemerila ho a vazila ho obleceneho. Jsme radi ze jsme pryc.

jsem rád, že mi děti již odrostli a nemusíme ji navštěvovat, neumí se chovat k dětem a z rodičů ráda dělá tupce

Jak už zde bylo napsáno MUDr.Sudková postrádá lidský přístup k pacientům, vcítění se nejen do pacienta,ale i rodiče, přičemž skoro vše zlehčuje.
V čekárně čekáte déle na to,aby jste od paní doktorky odcházeli s pocitem,že vlastně otravujete a filmujete!!!!!

Jednoznačně NEDOPORUČUJI!!!!

Pani Doktorka hrůůza!NEDOPORUČUJI!

Dobrý den, vzhledem k tomu, že jsem trpěla častými zdravotními problémy mohu posoudit přístup paní doktorkovi. Musím říct,že vždy vystupovala příjemně a věděla si se mnou rady. Vždy mi vše srozumitelně vysvětlila a opravdu se mi věnovala. Tím odhalila i příčinu zdravotních potížích, které se opakovali. Plně jsem ji důvěřovala a v budoucnu bych ráda chodila k paní doktorce i se svým děťátkem. P.M.