Lucie
Paní doktorka mě velice zklamala, nedělá rentgen celého chrupu, vrtá zuby bez umrtvení injekcí, pokud je kaz hlubší a pacient se začne cukat bolestí, přestane vrtat a zapombuje zub bez odstranění celého kazu, sestra pak ani nevypíše účtenku za fotokompozitní výplň... Na spodní stoličce mi dokonce kaz přes bílou plombu prosvítal, rozhoda jsem se proto zaplatit si rentgen u jiného stomatologa, který zjistil kaz pod každým nově zaplombovaným zubem :( U nového stomatologa mám nyní nadstandardní péči - umrtvení, uzolace zubu koferdamem, kvalitní fotokompozitní výplň, ošetřený zub je k nerozeznání od zdravého. Nevýhodou je snad jen delší čekací doba. Ceny jsou srovnatelné! Paní doktorku Suchomelovou rozhodně nedoporučuji.
Paní doktorka je velmi vstřícná, její čekací doby jsou nižší, než u ostatních lékařů. Ceny má rovněž oproti jiným "lidovější". Pokud chcete kvalitní péči za slušnou cenu, pak neváhejte!
Myslím, že je na pohodu. Můj muž má jiného lékaře a jeho objednací doba k ošetření je 1 a půl násobkem u Mudr. Suchomelové. Jsem spokojena s kvalitou péče, přístupem i cenou.
Jsem se svou stomatoložkou velmi spokojena. Můj chrup je po jejích zásazích ve velmi dobré kondici. Nepotřebuji si s lékařem popovídat...potřebuji jeho kvalitní péči a tu skutečně mám.