Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Paní doktorku Štenglovou zásadně nedoporučuji! Přišla jsem k ní se žádankou od ortopeda na vyloučení jednoho neurosvalového onemocnění, ale paní doktorka vůbec nevěděla, o jaké onemocnění se jedná (já jsem na tom byla po krátké chvíli studování na internetu mnohem lépe než ona), ptala se mě, na co mě má vlastně vyšetřit a po základním vyšetření, které je pro vyloučení toho onemocnění absolutně nedostačující, mne poslal pryč s tím, že jsem v pořádku. Posléze se mi u jného neurologa onemocnění potvrdilo...
Reichelt
Jedniná doktorka, která dokázala najít lék na mou migrénu a díky ní s touto nemocí mohu úspěšně bojovat a co víc, zjišťuji, že pozvolně ustupuje. Před dvěma roky jsem míval migreny pravidelně jednou za dva měsíce (po dlouhých 20 let) a zpravidla jsem byl na tři dny neschopen jakékoliv činnosti. Po medikamentech nasazených paní doktorkou, stavy urputné bolesti hlavy postupně odeznívaly a intervaly mezi nimi se prodlužovaly. Nyní (jednou až dvakrát do roka) při začínajících příznacích si stačí vzít jednu tabletu a během dvou hodin příznaky pominou.
Já mohu jen doporučit.
A čekací doby jsou mnohdy kratší než u obvodního lékaře, kde jsem v čekárně strávil i tři hodiny.
Kociánka
Taky nedoporučuji, přinesla jsem nález, pí., doktorka ho celý opsala, takže její zpráva byla víceméně opsaná, párkrát mi sáhla na koleno a poslala mne pryč. A ještě tam bylo zakouřeno až hrůza. Je to 4 roky ještě na jejím bývalém pracovišti, nevím, jaká je ted.