Od září 2015 mám svou vlastní praxi na Plzeňské ulici v Berouně.
Žádná potíž nemůže být překážkou! Přijďte se poradit, jak si ulevit od bolestí pohybového aparátu.
Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
400 Kč
Tejpování
5 Kč
Fyzioterapie Beroun
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Bc. Jana Stammers? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorOdpovědi
3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
maminka 53 let, nyní po rehabilitacích akutní problém z bederní páteří. V pátek na pohotovosti nem. Hořovice, nepomohl obstřik. Velké bolesti. Je možné se na Vás obrátit s prosbou o nějaké akutní řešení? Jestli vůbec v tomto stavu lze? Moc děkuji za kontakt.
Dobrý den, kontaktujte nás, prosím, telefonicky, určitě Vám budeme schopni poradit a navrhnout vhodnou terapii v takto akutním stavu. Děkuji! Jana Součková
Dobrý den, pan doktor ortoped mi 3x odebral vodu z kolena a dal injekci, koleno je bolestivé, oteklé. Jiná léčba prý už není možná, pouze operace.
Podrobná informace o rentg.snímku mi nebyla sdělena, jedná se snad o natržení meniskusu a artróza.Pan doktor trvá na operaci, termín cca v únoru. Ráda bych konzultaci s fyzioterapientem.
Můžu se u Vás objednat?
Dobrý den, určitě je možné objednat se na konzultaci do naší ordinace v Berouně. Pošlete, prosím, kontaktní telefon nebo emailovou adresu na fyzio-beroun@centrum.cz a my Vás budeme kontaktovat s nabídkou volných termínů. Děkuji za dotaz. S pozdravem, Jana Stammers
Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Berouně
Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Berouně