Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Z. K.
Velice profesionální přístup. Racionálně uvažující paní Doktorka, vždy se s ní dá normálně promluvit a domluvit.
host
S paní doktorkou jsem velmi spokojená, vždy poradí a doporučí šetrnou léčbu pro dítě, mám s ní velmi dobré zkušenosti.
Pani doktorka rozumí dětem ,ale mohla by dělat víc odběrů a testů ne že tam přijdete a odcházíte s pocitem že jste tam nemuseli že je to jenom rýma
Pani doktorka je dobrá a dětem rozumí
Pani doktorka je hodná, umí to dobře s malými dětmi, snaží se pomoct.
Jana-matka a sestra
Výborná lékařka,profesionál,perfektní diagnostik. Miluje děti i svou práci. Ve svém oboru i jako člověk špička. 100%!!!
Jana
Paní doktorka je opravdu bezvadná,ochotná,hodná,vyslechne nás,poradí.Mám tři děti,chodíme k ní osm let a jsem spokojená já i děti.
Aneta
Pani doktorka je profík ve svém oboru,ale někdy je náladová.To se dá zkousnout dyt tam chodíme s našimi dětmi.
maminka
Velmi komunikativní, s dětmi to opravdu umí, dětmi oblíbená. Mám dvě děti s kterými ordinaci navštěvuji už od narození a jsme moc spokojení, nic není problém. opravdu doporučuji!!!
Monika z Ledče n.S
S paní doktorkou jsem nadmíru spokojená.Má k dětem velmi hezký přístup a vždy dobře poradí.