HB
Velmi profesionální a především lidský přístup paní doktorky a její zdrav. sestřičky zaručuje moji důvěru v postupu léčby, která vždy vede k uzdravení. Nejen z těchto důvodu docházejí do ordinace i moji nejbližší rodinní příslušníci. Nezbývá než vyslovit velké poděkování a popřát paní doktorce i sestřičce především pevné zdraví.
Eliška
Paní doktorka je milá, příjemná, ochotná. Absolutně jí věřím, nikdy nic nepodceňuje, přistupuje ke zdraví pacientů opravdu zodpovědně. Rovněž tak sestřička pohlídá potřebu přeočkování a je velice vstřícná. Mohu jen doporučit a oponovat názorům, že paní doktorka má povýšené chování.
Cerny.Vlastislav
Paní doktorka je velmi příjemná,ohleduplná k pacientum,ochotná,svědomitá.Organizace vyšetření je super,nikdy jsem nečekal.Sestřička je také milá.Jsem spokojen,společně s celou rodinou.Doporučuji všem.Vlastik
van.mar
Svědomitá, pečlivá a milá paní doktorka, za zmínku též stojí sestra Blanka, vždy všechno zařídí a nikdy neopomene pacienta povzbudit. Touto dvojicí se člověk může jen chlubit. Marcela
Velmi příjemná sestra i paní doktorka, profesionální přístup, žádné dlouhé čekání v čekárně.
Doporučuji.
jsemm velice spokojena
Lenďa
Paní doktorka je milá, důsledná, vždy ochotná a dbá na pocity pacienta. Žádné velké čekání v čekárně, vždy vše klape na jedničku. Sestřička Blanka je také profesionální a vždy usměvavá. Hezké prostředí čekárny i ordinace. Žádné velké problémy jsem zatím neměla tak nemůže hodnotit hlubší přístup. Preventivní prohlídky hlídají a to je dobře, doporučuji.
Hodnotit lékaře podle toho zda mu momentálně jde nebo nejde telefon je trošku ubohé. Já s tím žádný problém teda nemám. Vždy se dovolám a se sestřičkou se na všem domluvím. Paní doktorkea je velice dobrá.
Nefunguje tel. kontakt !!!!!!!!!!