Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Anna Š.
Paní doktorka je skvělá, empatická. Vždy se synovi dostane nejlepší péče.
bronislava.vlckova
Vždy skvělá, perfektní, ochotná, naše rodinná lékařka. Palec nahoru. Více takových! Všem doporučuji.....
U paní doktorky Škubalové jsem téměř od narození. Vždy se mi dostalo skvělé péče, rad a nikdy žádného arogantního chování či neochoty. Můžu se na ni obrátit s čímkoliv. Neměnila bych z toho důvodu, že jsem velmi spokojená, znám jiod narození a oproti některým velmi neochotným doktorům s kterými jsem měla tu čest setkat se je doktorka Škubalová perfektní doktorka.M
Je jen pár tak výborných doktorů jako je ona, proto si jí važme. Pracuji ve zdravotnictví a měla jsem tedy možnost poznat práci jiných doktorů - dr. Škubalová má vždy profesionální přístup, řeší případy svědomitě, neopomíná ani na nejrůznější vzácnější nemoci. Vždy provede důkladné a svědomité vyšetření, také zodpoví veškeré dotazy.
Škoda, že laická veřejnost ani trochu nevidí do toho jak funguje lidské tělo, že žádná nemoc není černobílá a na spoustu věcí a příčin je obtížné přijít.
Jsem ráda, že jsem v péči dr. Škubalové a neměnila bych.
Tato pani doktorka je nejlepsi detsky lekar jakeho znam,vzdy ochotna a mila a vzdy dokaze poradit.Mam s ni velmi dobre zkusenosti.Neni to jen pani doktorka,ale i clovek,ktery ma lidsky pristup!!!!!!!
Skvělá a vždy připravná poradit ať při osobním jednání v ordinaci nebo po telefonu.
Kvalitní lékařka po odborné a osobní stránce
Katka
Paní doktorka je velmi milá a hodná,a myslím,že její odborné znalosti a dovednosti jsou na nejlepší úrovni.S kožním onemocněním nám pomohla lépe,než 2 dermatologové dohromady.
k
příjemná a ochotná lékařka
FA
Kvalitní lékařka po odborné stránce