Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
A. Hátlová
Paní doktorka je velice laskavá, šikovná, vše vysvětlí. Děkuji, že takový lékař je. Velmi mi pomohla.
JUDr. Dominika Frejtichová
Varuji před touto lékařkou. Na kontrole v těhotenské poradně mě poslala domů, ačkoliv jsem jí říkala, že špatně cítím pohyby dítěte. Hned v noci u mě došlo k těžkým komplikacím, v jejichž důsledku jsem se ocitla v ohrožení života. Jsem přesvědčená, že při důkladnějším vyšetření mohlo být tomuto výsledku zabráněno.
TK
K paní doktorce chodím už několik let. Je rázná a milá a vždy mi skvěle pomůže a vysvětlí. Za mě vřele doporučuji!
IVI Smajdova
Na túto príšernú doktorku som natrafila na vyšetrení po pôrode císarským rezom u Apolinára. Jej vyšetrovanie ma bolelo a keď som jej povedala, že mi to je nepríjemné, oznámila mi že ,,Po príjemné veci sa chodí do cukrárne, nie na gynekológiu." :D Potom chytila moje čerstvo naliate tvrdé ubolené prsia a začala ich mačkať tak, že mlieko striekalo po celej ordinácii! To už som jačala.. Prosím vás maminky nikdy nikdy nenechajte túto osobu priblížiť sa k vašim dcéram.. (koledujete si o traumu na celý život). Že je pani dr. odborník... No a? veď v Prahe ich je dosť slušných a príjemných.
radka.wildova
Paní doktorka je naprostou špičkou ve svém oboru a to, že umí být přísná a nekompromisní to jen potvrzuje. Je maximálně pečlivá a zodpovědná. Na vynikajícího lékaře se prostě čeká, ale čekání se vyplatí. Ať jí její pracovní nasazení a dobré zdraví vydrží co nejdéle! R.Wildová
Eva
Paní doktorka je příšerná, neumí se slušně chovat k pacientům, při vyšetření je nešetrná, čekací doba je obvykle 2-3 hodiny. Moje dlouhodobé zdravotní obtíže nebyla schopná vyléčit, po informaci, že stejně jak náhle se problémy objevily jednou odezní, jsem odešla k jinému lékaři.
Lucie
Neskutečně nepříjemná doktorka....rozhodně nedoporučuji, v Praze je spousta jiných výborných gynekologů, kteří se umějí chovat...!!!!
Lucie
arogantní a nepříjemná doktorka, uráží paciety, čekací doba v ordinaci někdy i 2 hodiny.. nedoporučuji
Lenka Vlčková
Tak ještě jednou se sem vracím. Paní doktorka pomohla 11.6.na svět naší holčičce - VELKÉ DÍKY.Porod jsem neměla jednoduchý a díky ní vše dopadlo na 1*. Posunutý začátek chápu - je na těhotenské ambulanci a kolikrát má akutní případ. Není to o tom, že by si přispala, ale o tom, že je u vážných případů. V práci je o 07:00 ;-)
Tereza
Paní doktorka je odbornice, o tom nepochybuji, ale její přístup je opravdu velmi svérázný. Jako dospělá si s ní rozumím, ale když jsem k ní chodila ještě jako dítě, stresovala jsem se z toho týden dopředu. Co mi momentálně vadí víc, je strašná čekací doba - paní doktorka začíná ordinovat přibližně tak půl hodiny po začátku ordinačních hodin a sestra navíc objednává pacientky trochu zvláštně ("přijď kolem desáté"), takže se čekání často protáhne na neúnosnou míru. Na druhou stranu je ale paní doktorka poměrně pečlivá a hlídá si všechna možná pravidelná vyšetření, takže na nic nemusím myslet.
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze