Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Ošetření zubního kazu
Preventivní prohlídky
Zubní vyšetření
Daniela S.
Byla jsem v minulých letech v péči už asi 5ti zubařů. Nikdo nebyl jako p. Dr. Silova. Profesně ani lidsky. Pracovitá, rychlá, pečlivá, zkušená, vzdělaná. Neorientuje se na finance ale na pacienta, vše dělá a navrhuje s ohledem na něj, jeho zuby, prospěch, nikoli její vlastní. Neslyšela jsem o jiném zubaři, který by v dnešní době nevybíral poplatky za amalgámove plomby. Nula Kč u ní. Platím jen za bílé plomby. Nikoli za injekce, cementy dočasné apod. Vzala k sobě celou moji rodinu (2dospeli, 2 děti). Máme ji rádi. Jezdíme 2x ročně na prevenci všichni 4za sebou a je vystaráno. Když je něco akutního, zavoláme a můžeme přijít ráno (akutní případy). Čekací doby u p. Dr. Jsou nejkratší, jaké jsem kdy zažila. Přesně na čas objednání anebo max.do 15 minut od času objednání. Při akutním případě to také není dlouho. Zůstaneme u ní, i když se přestěhujeme do vzdáleného města.
Jana Doubravka
Vynikajici zubni lekařka s osobnim citlivým a laskavým přistupem zejména k dětem velmi ráda doporučuji
Veronika
Paní doktorka je zaručený profík. Přišla jsem za ní po úraze (samozřejmě neobjednaná) s defektem přední jedničky, kdy chyběla téměř 1/3 zubu a hravě si s tím během necelé půlhodinky poradila. Perfektní práce. Za mě velká spokojenost.
Andrea D.
Dle meho nazoru nejlepsi zubarka.Ja sice chodim k zubari s hruzou,ale to neni o doktorech.Profesionalni a mily pristup a skvela pece.Pani doktorka vi co dela.Nedavno jsem podstoupila chirurgickou extrakci osmicky a muzu rict ze vse bez problemu. Naprosta spokojenost. A.Vrozynova
skamp
Kdyby byli všichni takoví zubaři, jako je tato paní zubařka, neexistoval by pojem strach ze zubaře. Zákroky jsou rychlé, bezbolestné, pečlivé. Vystřídal jsem 3 zubaře, takže mám s čím srovnávat. Všem tuto paní zubařku doporučuju.
Katka
Paní doktorka je opravdu skvělá. Chová se citlivě k dětem i k dospělým. Zákroky jsou bezbolestné a rychlé. Vše vysvětlí. Chodíme k ní celá rodina a máme k ní absolutní důvěru. Po různých zkušenostech s lékaři všeho druhu mohu jen konstatovat, že toto je "vysněný doktor". Žádné nepříjemnosti, žádné povyšování, arogance, žádné záhadné platby,... Moc si toho vážíme a oceňujeme.
Iveta
Paní doktorka opravdu nemá konkurenci. Je profesionálka- Pečlivá, příjemná, se znalostí moderních metod ve stomatologii. Doporučuji. :)
Paní doktorka je mladá a už umí tak dobře svou práci. Je vidět, že bude časem patřit k nejlepším ve svém oboru.
maximální spokojenost, šikovná, pečlivá. Přehlásil jsem k ní celou rodinu, včetně dětí (2 a 5 let)
Určitě doporučuji všem,přišel jsem k paní zubařce cca před rokem,od jiné zubařky,se
kterou jsem nebyl spokojen a už bych neměnil.
Pečlivá,rychlá a její zákroky jsou takřka bezbolestné :)
K takové zubařce je radost chodit.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě