Vítek Šimánek
Chodím do této kliniky již 2 roky a jsem velmi spokojen. Bezbolestna ošetření a kvalitní péče. Ceny jsou lehce nad průměrem, ale kvalita odpovídá. Zuby považuji za opravdu dobrý důvod k investici. Žádné čekací doby, do ordinace vchazíte na jasně objednaný čas. Výhodou je moderní zařízení, možnost dentální hygieny, stomatochirurgie, vše pod jednou střechou. Doktorka Sádovská jakožto garant kliniky je velká a zkušená profesionalka.
Host
Jsme moc spojeni
Výborná lékařka, vzdělaná, zručná a pečlivá, zažil jsem během svého života několik zubařů, ale ona je TOP....
Naprosto mi zanedbala kazy. Po přechodu k jinému zubaři mi musel jeden zub vytrhnout a měla jsem přes 10 kazů (mezizubních)! Když jsem si stěžovala na bolest (hlavně na teplé nebo sladší), tak mi řekla, ať se těm potravinám vyhýbám, když mě to bolí. Vůbec nedoporučuji, pokud máte nějaké problémy!
¨Paní doktorka mi zschránila zub, je šikovná a milá. Kdyby byla tak strašná jak píšete, neměla by pořád plnou čekárnu. Za kvalitu se hold platí
Je drahá a kvalita její práce hrozná. Určitě nedoporučuji!!!!!!!!
příliš drahá,a o kvalitním spraveném zubu se nedá vůbec hovořit rozhodně nedoporučuji
Jana
Příliš drahá
Kristýna
Výborná lékařka, chodim k ní už cca 15 let a svý zuby bych nesvěřila nikomu jinýmu. Je tam strasně milá sestřička. A řekla bych že to tady i méně bolí.