Mužecka
Nejlepši doktorka ze všech ktere jsem měla.Doporučuji paní doktorku.A přeji ji hodně zdrávi ať s nami zůstane jak nejdil.Mužecka
MP
Pani doktorka je skvelá. Niekedy ma veľa klientov tak to si človek aj počká a je to mizno rýchlejšie, ale problémy rieši až dokonca. Úspešne prinútila neochvejným prístupom odborných doktorov k nájdeniu nálezu v kojom kolene. A aj keď to odborníci vzdali s mojím chronickým zánětom dutín, tak pani doktorka stále hľadá možnosti a dostupné liečby, ktoré by mi mohli pomôcť. Určite sa často snaží viac ako akýkoľvek odborný lekár a ak si nie je istá liečbou pristupovali sme k riešeniu “vylučovacou” metódou, aby sme zužovali množinu problémov a mali viac výsledkov pre ďalšie pokračovanie liečby.
Určite odporúčam, pani doktorka je milá, prísna a určite aj veľmi ústretová!
Paní doktorka je milá,vstřícná, profesionální. Bohužel její sestřička je dost komisní,místo pozdravu zařve: "A vy jako chcete co!" Poprvé jsem vyděl syndrom vyhoření v praxi.
Veselá4
Paní doktorka léčí celou moji rodinu a jsme s ní velice spokojené.Je to perfektní odborník a hlavně je lidská.Mohu jen doporučit.
Zim
Paní doktorka je zkratka perfektní ! Profesionální, vlídná, citlivá. Mohu všem vřele doporučit!
Mudr. Růžičková je vynikající lékařka. Citlivá, příjemná a velice profesionální. Navíc u ní nemá člověk pocit, jako u mé předchozí doktorky, že ji svou návštěvou obtěžuje. Jsem z jiného obvodu, ale opravdu mi stojí za to, si za touto lékařkou zajet.
Pani doktorka je velice lidska. Jsem u ni moc spokojena.
Paní doktorka je strašně dobrý odborník. Je pečlivá, zodpovědná, má skvělý lidský přístup. Chodí k ní celá moje rodina a jsme s ní velmi spokojeni už 18 let. Kalodová.
Jiřo
nejmilejší a nejlepší ;)
T
K paní doktorce chodím už několik let. Dle mého názoru je velmi dobrá lékařka./ Jen moje kolegyně ze zaměstnání, mají po 50sátce prováděny každý rok preventivní prohlídky a odběry krve na vše možné a já jsem po 50 neabsolvovala ještě prohlídku žádnou ./Poslední dobou se trošičku pohoršila sestřička. Otevře dveře a vyštěkne "co je, co potřebujete" a tak raději už nepotřebuji nic.:) Ale jinak jsou v pohodě. Doporučuji.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně