Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Tanya Skiba
Pani doktorka je proste nejlepsi! Vyborna a moc dobra.Mam ji rada. Dekujeme za perfektny pristup! Urcite doporucuji!
Martina B.
K paní doktorce nemám jedinou výhradu, péče vynikající, denodenní nával zvládá s klidem . Sestřička také vstřícná a milá, má přehled. Když mi děti při očkování vyvádějí, tak šťastná není, ale to se není čemu divit :)
Vacková
Paní doktorka je profesionál ve svém oboru. O mého syna pečuje již od narození. Nic nezanedbá a je důsledná. Paní doktorce důvěřuji a díky jejímu přístupu ji mohu jen doporučit. To samé platí i o její zdravotní sestře.
Spokojená pacientka
K MUDr. Rozsypalové jsem chodila do 19 let stejně tak sestra. Nepředepisuje zbytečně ATB, přitom se chová velmi svědomitě, nic nezanedbá, vždy nabízí prostor pro diskuzi a nabídne vhodné řešení.
Váš účet byl odstraněn
Špatně jsem zadala hodnocení,musím to napravit
Váš účet byl odstraněn
Jedna z nej lékařek,na které jsem měla možnost narazit.Syn k ní chodil do 19ti let a já s dcerou,i když jsme již deset let mimo Plzen,za ní přesto jezdím dál.Vždy poradí, za každou cenu neláduje děti antibiotiky a všechno řeší a to nemluvím o tom,jak hezky se chová k dětem....
Jakubec
Paní doktorka ošetřuje moje děti a nyní i děti mých dětí již 25 let. Neznám lepší. A že se na někoho zamračí. No nejspíš oprávněně. Vždyť jsou to naše dokonalé dětičky a my to přece děláme správně. Děkuji a doufám, že nám spolupráce vydrží jěště dalších 25 let.
Nej doktorka
Výborná dětská lékařka. Velice pečlivá, lepšího pediatra jsem nepoznala. Ošetřovala mé dvě dnes již dospělé dcery a i když jsem se z Plzně odstěhovala do Dýšiny, se svou nejmladší devítiletou dcerou dojíždím pořád k paní doktorce Rozsypalové do Plzně na Vinice. Klidně bych ji brala jako rodinného lékaře, protože je na ni spolehnutí. M.C.
Paní doktorku zajímá pouze očkování, očkování, očkování. Vzhledem ke zdravotnímu stavu mého miminka nesmíme zatím očkovat, paní doktorka ihned vyhrožovala nahlášením na sociálku a začala mne urážet. Také při kontrole její zdravotní sestra, i když měla kašel a rýmu, manipulovala s miminkem. Při velmi vážném problému ohledně výživy, namísto aby problém řešila, vše zamluvila. Nedoporučuji.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Plzni