Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
petra
Paní Rolečková je velice dobrý fyzioterapeut, velmi mi pomohla. Budu chodit jenom k ní a ráda bych jí tímto poděkovala.
Ilona
Dle mého názoru se jedná o profesionální fyzioterapeutku, která se neustále zdokonaluje a používá moderní metody. Mohu hodnotit, jak její masáže, tak skvělou reflexní terapii, se kterou mi vždy pomůže od chronické bolesti zad. Doporučuji i maminkám před porodem, skvěle uvolní porodní cesty!! Navíc je příjemná a dokáže ochotně poradit.
eva
pro poruchu inkontinence jsem dostala za 5 rehabilitací 3 cviky/velmi málo/,také jsme se na cvičebně pravidelně setkávali 2 pacienti,čas ošetření je zkrácený na 20 min.
Andrea
Nejspíš je paní Rolečková opravdu to nejlepší v RK, ale přece jen.... nelíbí se mi, že honí body od pojišťovny tím, že sdružuje pacienty do výhodných seskupení. Probíhá například cvičení s malým dítětem a ona stihne přivítat a obsloužit i potřebnou paní na lůžku, dává jí třeba magnety či co. Nevím,zda jí pojišťovna proplácí za časovou jednotku či za výkon, ale terapeutická jednotka by měla být nejméně půl hodiny, spíše více a paní Rolečková vyprovodí každého většinou tak za 20 minut. Také co se týká rehabilitace dětí, měla by k pacientovi přistupovat více komplexně, ne jen odcvičit Vojtovku (byť velmi dobře a profesionálně), ale nabídnout třeba i další rady z oblasti nošení, polohování, dalších možných cvičení, zdůraznit plavání atd. paní Rolečková neřekne zkrátka o nic víc než musí.A to má většinou před sebou vykulené maminky, které tápají a než se v problematice zorientují, utíká věkový čas dítěte. Lidsky je však velmi milá, byť, jak píšu výše, úsporná.
Leoš
Z rehabilitace je to nejlepší, co Rychnov může nabídnout.
Upravit nebo spravovat profilFyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Rychnově nad Kněžnou
Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Rychnově nad Kněžnou
Fyzioterapeuti s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Rychnově nad Kněžnou
Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Rychnově nad Kněžnou
Fyzioterapeuti s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Rychnově nad Kněžnou
Fyzioterapeuti s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Rychnově nad Kněžnou