Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Lucie
K paní doktorce chodím asi 5 let, myslím si, že je velice pečlivá, člověka prohlédne, aby nic nepřehlédla, nezanedbala. Určitě mohu jen doporučit.
Vanilka
Opět jsem se přesvědčila, že je to Paní doktorka na správném místě. Měla jsem akutní migrénu ve 3.měsíci těhotenství a na gynekologii i neurologii mě odmítli. Paní doktorka mi dala vzorek homeopatik na vyzkoušení, bez řečí vystavila neschopenku a doporučila mi jiného neurologa. V mé zoufalé situaci mi pomohla naprosto maximálně. Děkuji! Před pár lety jsem se přestěhovala za Prahu, ale k paní doktorce dojíždím dál.
Jana Květoňová
Loučím se (nerada) s paní doktorkou Richterovou i se sestřičkou paní Zemánkovou, kdybych se nestěhovala až do Odoleny Vody, dál bych do této skalkovské ordinace ráda docházela. Děkuji za všechno, přeji hodně spokojených pacientů!
Jana Květoňová
Loučím se (nerada) s paní doktorkou Richterou i se sestřičkou paní Zemánkovou, kdybych se nestěhovala až do Odoleny Vody, dál bych do této skalkovské ordinace ráda docházela. Děkuji za všechno, přeji hodně spokojených pacientů!
Petr
Velmi přijemné jednání.Zájem o pacienta do konečného vyléčení.
Petr
Přijemná,po lékařské stránce bezva.Vždy vstřícná problémům.Vždy se je snaží řešit.
Lenka
Moc hodná a milá paní doktorka. Vždy usměvavá a ochotná. Vřele doporučuji!
Lékař,který léčí.Doře.
Nevíte někdo pracovní dobu paní doktorky? Nemůžu se tam dovolat, nemá ona teď náhodou dovolenou? A kdyžtak odkdy tam bude? Nejsem z prahy tak bych byl velmi rád, kdyby mi nějaká dobrá duše dala echo, předem děkuji za ochotu. Mail na mně crazydejf@gmail.com
Všechno vysvětlí , když potřebuji tak i několikrát. Ochotná, milá. Jsem velice spokojena
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze