- gynekologie a porodnictví
Gynekologické vyšetření • Od 700 Kč
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí8 názor pacienta
Hledejte v názorech
S Paní doktorkou se znám už dlouhou dobu. Vždy je milá, vstřícná, rychlá, věcná, vše jsem vždy pochopila. Léčba pokaždé zabrala. Jsem ji vděčná za její lidsky přístup.
Para além de ser muito competente e simpática fala português e inglês o que é excelente!!! 5 estrelas!!!
Spokojenost. Lidský přístup, trpělivost, vždy je ochotná zodpovídat mé otázky. Jsem vděčná, že k paní doktorce chodím.
Michelle
K paní doktorce jsem začala chodit do její nově otevřené ordinace. A i když normálně na nic netrpim.
Tak jsem přišla s problémy, které paní doktorka je ochotná řešit. Vždy je velmi empatická a milá..
Takže doporučuji všema 10.
Magda P.
pani doktorka vysvětlila vše o endometrioze a možnostech, chtěla jsem znát druhý názor, profi přístup
Katka
Velmi pečlivá, profesionální, s velkým odborným přehledem. Díky ní jsem byla celé rizikové těhotenství v klidu a mám doma zdravé dítě.
Hana
S paní doktorkou jsem byla velmi spokojena. V období těhotenství velmi jemná a uklidňující. Budu i nadále navštěvovat.
Karolina
Pečlivá, trpělivá, pohodová a vtipná doktorka. Zvládly jsme spolu překonat opakované potraty a dnes mi doma řádí krásná holčička.
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze