Praktický lékař pro dospělé
ul. Markvartovická 1200, Ludgeřovice

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Praktický lékař pro dospělé Jiný

Je to úžasná paní doktorka,která se pečlivě stará o své pacienty.Je vidět že svou práci ma ráda a dělá ji s nadšením.Je vždy usměvavá, hodná a jsem moc ráda že je mou praktickou lékařkou

“Naprosto úžasná paní doktorka, která je neuvěřitelně pečlivá, sestřička je velmi příjemná taky, prostředí je více než perfektní, naprostá spokojenost, jsem rád, že jsem se dostal přímo k nim. Pokud máte dotazy, ptejte se, paní doktorka všechno vysvětluje a cítíte se tam jako doma, v žádném případě ne jako u zubaře. Jsem velmi rád, že jsem se stal jejím pacientem a budu dělat vše proto, abychom byli vzájemně spokojeni.”

paní doktorka je příklad člověka který se pro svou práci narodil, neznám sympatičtějšího lékaře s tak osobitým přístupem, je skvělá

Stručně a věcně - perfektní přístup, výborné jednání, odborník ve všech směrech.

Velmi dobrá paní doktorka. Mladá a při tom moc znalá. Počítám, že časem bude lepší a lepší, až bude jednou nejlepší...tak zatím dávám "jen" VELMI DOBRÁ.

Velmi hodná a příjemná paní doktorka. Hezký osobní přístup. Doporučuji.