Zobrazit ostatní profily diabetologů v okolíCeník
vácha slavomír
Velmi dobrá lékařka,trochu upovídaná,ale o to příjemnější.
K.R
Co má hmotnost společného s diabetem? Myslím, že je odborně na výši a mě osobně pomohla problém vyřešit. Rozhodně není nějaký průměr, co se snaží práci jen odbýt.
Výborná, svědomitá lékařka s lidským přístupem k pacientům. Jsem velmi spokojená a mohu jen doporučit!
Já jsem opačného názoru než předchozí anonymní pisatel. Paní doktorka pro nás pacienty udělá víc, než kdokoli jiný. I odborně je na výši. Kdyby nebyla, tak proč by měla stále v čekárně plno? Proč by pacienti jinak jezdili k ní,když by mohli jezdit třeba do Klatov nebo do Plzně? Potkáváme se v čekárně, tak vím, že nejsou všichni místní. Vždy,alespoň mě, ochotně poradí a to, čemu nerozumím, mi vysvětlí. A že občas zmíní něco ze svého soukromí? My taky přece nemluvíme při návštěvě ordinace jen o cukrovce.Je alespoň vidět, že je člověk, jako my pacienti a nechová se k nám nadřazeně.A sestřička je občas nepříjemná? Třeba má taky nějaké starosti, kdo je nemá. Jděte se podívat třeba na poštu nebo do některého obchodu a nezapomeňte tam anonymně napsat svůj názor.Já paní doktorku vřele doporučuju.
Marie.B.Přešticko