Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Irena Machová
K paní doktorce chodím se synem už 8 let a nikdy nás nezklamala, vždy je milá, ochotná a když chce mít jistotu, doporučí vyšetření u specialisty. Sestřička je taky hodná a milá. My jsme maximálně spokojení a jezdíme k ní až ze Staré Břeclavi.
K paní doktorce jsem chodila jako dítě,ted' k ní chodí i mé děti a nemám žádné výhrady,vstřícná,ochotná,milá.Jsem velmi spkojená,děkuji a doporučuji!!!
jana
Paní doktorka to s dětmi umí, souhlasím s tím, že se snaží najít příčinu nemoci. Je milá a vstřícná.
J.U.
Také souhlasím s tím, že paní doktorka je velmi vstřícná, milá, ošetření je podle mě velmi dobré. Souhlasím také s tím co píše Hana. Vždy jsem byla s ošetřením u téhle lékařky spokojena. Je také velmi dobré, že na každou blbost nedává hned antibiotika, což jsem velmi ráda. Já rozhodně doporučuju!!!!!!
Hana
Předchozí názor neberu, vždy jsembyla spokojena jak s ošetřením tak s přístupem k dcerce od miminka. Paní doktorka jen nedělá z komára velblouda a neposílá bezúčelně do nemocnice !! Já díky :-)
md
Tady rozhodně nedoporučuji, mladé pacienty často odbývá, choroby zlehčuje, příznaky ji příliš netíží, bagatelizuje. nezajímá se o předchozí stav pacienta.