- Alergologie a klinická imunologie
Zobrazit ostatní profily alergologů v okolí15 názor pacienta
Hledejte v názorech
T.
Muzeme se bohuzel pouze pridat k mnoha dalsim negativnim nazorum a zazitkum s touto nefungujici ordinaci.
Paní doktorka je hrozně milá a příjemná, ale nemožnost dovolání se je opravdu extrém!!! Měla jsem se ozvat, až se alergie na jaře zhorší. Tak po 12 pokusech v průběhu dvou týdnů to vzdávám. A to jsem volala většinou před celou hodinou, tzn. mezi pacienty. Zpět nikdo nezavolá, e-mail neexistuje, ani pro žádost o recept není kam napsat, určené hodiny jen pro telefonáty nejsou. To se fakt nedá tohle, nemůžu řešit objednání měsíc v kuse. Chudáci pacienti, co mají významné problémy. Přitom by p. doktorka mohla třeba sdílet sestru nebo nějakou asistentku na vyřizování nelékařských telefonátů s jinými doktory, když ji nechce platit sama.
Zatím jen první návštěva ale vše mi bylo vysvětleno až s neuvěřitelnou přesností. Těším se na další návštěvy (během jarní alergie).
S takto milou pani doktorkou i sestrickou jsem se nesetkal uz dost dlouho. Pristup obou byl velmi mily a nemuzu nic vytknout. Zpusob vysetreni a postup dalsi lecby byl jasny. Uz ted se tesim na dalsi navstevu ordinace :-)
Poděkování patří paní doktorce a sestřičce, které jsou špičkou ve svém oboru. Velice vstřícný, empatický a profesionální přístup k celé mé rodině. Děkuji za vás a vaši péči o klienty.
Strašně milá a a příjemná paní doktorka! Vše vysvětlila, udělala si na mě dostatek času.
Návštěva této ordinace je vždy příjemnou součástí dne, nikoli obávanou povinností, jak tomu u doktorů obecně bývá. A to především díky nadstadardně milému přístupu sestřičky Lucky, která ve všem vždy dokonale poradí a pomůže.
Velmi empatický a lidský přístup. Skvělá komunikace, profesionalita, vždy vše vysvětleno, s léčbou spokojen. Mohu jen doporučit.
Moje první zkušenost a velmi dobrý dojem. Paní doktorka působí profesionálně, snaží se pomoci. Vysvětlila výsledky vyšetření, zároveň návštěva nebyla neúměrně rozvleklá. Sestřičku jsem nepotkala.
Chodim k Dr. Praznej uz takmer 10 rokov a pokazde je to neopakovatelny pacientsky zazitok. Ambulancia nema klasicky vychodoeuropsky genius loci, kde lekar pacienta poucuje a nepovazuje ho za partnera. Sestricka a jej pozitivita je na samostatnu dobru recenziu. Prostredie vkusne, vybavenie nadstandardne. Keby sa mala definovat idealna ambulancia, nevyzerala by inak, ako tato.
Úžasná lékařka, mohu všem vřele doporučit. Velmi profesionální jednání a nejlepší dostupná léčba. Super!!