Praktická zubní lékařka
Brněnská 305, Tišnov

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Paní doktorka byla mojí ošetřující lékařkou dlouhá léta, je milá a pokud máte zuby zdravé a není třeba vrtat, jistě s ní budete spokojeni. Ale pokud dbáte o dentální hygienu a stejně při každé preventivní prohlídce se nějaký kaz najde, tehdy je opravdu třeba kvalitní lékař. Nikdy mi nebyl udělán OPG - RTG, což odhalí i kazy skryté. Dále mi opravdu vadí, že paní doktorka nepoužívá rukavice. Paní doktorka je milá, pracuje rychle, ale když za 15 minut stihne udělat prohlídku, vyvrtat 4 zuby, zaplombovat a ještě si s Vámi popovídat, jak se Vám daří, na tom nebude něco v pořádku. Následkem je, že plomby jsou velké, nevzhledné, nekvalitně těsní a následná sebelepší péče u odborníka už moc nepomůže.

Myslím si, že paní doktorka nerada vidí. Když se jí nechce vrtat, nevrtá, při další návštěvě je na drobné výplně již pozdě. Jinak milá, příjemná, objednaný pacient čeká jen minimálně. Ovšem! Setřička Jindřiška je kapitola sama pro sebe, a nebýt milé paní doktorky, díky neurvalému chování této setry bych už dávno vzala nohy na ramena!!

Chodím k ní od dětství a nemůžu vynachválit. Dobrý a příjemný přístup, na objednanou dobu jdete bez problémů maximálně s prodlevou několika minut a ne hodin jako v některých jiných případech. Opravdu doporučuji!