Praktická zubní lékařka
Za Mostem 8, Ivančice

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Musím reagovat na názor ze 4.září. Toto je PANÍ ZUBAŘKA, která je důsledná a odvádí poctivou práci. Žádná arogance a je to normální člověk. Takových moc není. Jsem u ní asi 12. roků a nemám jedinou námitku. J.T.

I

Díky paní zubařce Podolské mám abnormální strach a panickou hrůzu ze zubářů. A to se jednalo vždy o lehké zákroky - vrtání, příp. trhání. Nevím, jak teď, ale před 15 lety měla opravdu LIDSKÝ přístup!!!!!! Takže děkuji!

Paní doktorka je opravdu odborník na svém místě. Nemám nejmenších výhrad. Jen více takových doktorů.

Chodím k paní doktorce asi 25 let a jsem s ní maximálně spokojen,slušná,obětavá s lidským přístupem.Více takových nearogantních lékařů!

nejlepší

Bez jediného problému. Přítelkyně se k ní přehlašovala od jiné zubařky, která mezizubní kazy chtěla řešit "výhledově". Ale po přestupu si přítelkyni MUDr. Podolská pozvala na 4x, jak byla péče zanedbána. A od té doby máme oba (já měl již dřív) zoubky jak perličky :)