Praktický lékař pro děti a dorost
Halasovo náměstí 1, Brno

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

K paní doktorce jsme chodili se synem 2 a půl roku, odcházíme kvůli stěhování. Paní doktorka i sestřička byly vždy moc milé a povzbudivé. Když syn po narození hned nepřibíral a na první kontrole měl nižší váhu než při propuštění z porodnice, nijak to nehrotila a nenunutila hned příkrmy, uklidnila mě, že se to běžně stává a pozvala nás na převážení. S oddálením očkování neměla žádný problém. Také neočkovala ve velkých vedrech a vždycky brala ohled na to, jestli není zrovna nachlazený. Ordinační dobu má rozdělenou pro nemocné a pro zvané. Když přijdete s nemocným miminkem, sestřička vás pozve čekat do další místnosti, aby miminko nebylo mezi nemocnými. A má moc pěknou čekárnu se spoustou hraček. Markéta Šedová

E
Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost

Paní doktorka má lidský přístup, vždy poradí a zároveň nechává prostor pro názor rodiče. Rádi sem chodíme, syn si tu vždy hraje a paní doktorky se nebojí.

Výborná lékařka, malá má zdravotní problémy už od 2 měsíců života, nikdy nic nezanedbala, spíše naopak, Výborná informovanost i co se týče očkování.

U paní doktorky jsem byla s dcerou 9.let . Ale poslední tečka byla když jsem přišla k paní doktorce v pátek a řekla jí , že dcera má pátý den vysoké teploty a paní doktorka si jí poslechla přes několik vrstev oblečení a řekla , že jí nic není.To byla celá léčba. Hned v sobotu jsme skončily na POHOTOVOSTI S ANTIBIOTIKY. A to bylo mé velikánské rozhodnutí , že u paní doktorky KONČÍME. Váhala jsem dlouho , ale taková léčba nevede k ničemu. Vím , že paní doktorka je milá , usměvavá , hodná, ale léčení veškeré žádné tak akorát ty tekutinky a paralenek.

Nevím, osobně jem s dětma u doktorku 7let a zdedily jsme ji po tatkovi, ja osobně se nemužu stěžovát, ale stát se může cokoli a nikdo nejsme neomylni. A když se podivate na hodnoceni ostatních lekářu tak jsou na tom stejně. Doktoři jsou stejné lídi jako my a pokud vím nikdo není dokonaly a všechny děláme chyby. Knobližci

U paní doktorky jsem byla s dětma čtyři roky a nyní jsme se rozhodli pro změnu pediatra. Důvod by se dal shrnout slovy - ztráta důvěry a nedůsledná péče. Nejprve bych ale ráda souhlasila s názorem, že paní doktorka je příjemná, ochotná a snaží se vždy vyjít vstříc. Bohužel pro léčbu dětí to ale nestačí. Uvedu příklad, který se v obměnách opakoval a vysvětluje naše stanovisko "nedoporučuji". K p.doktorce jsem přišla se synem po třech dnech neklesajících vysokých horeček (přičemž horečky jsme sráželi paralenem a nurofenem) a kašlem. Bylo to navíc před víkendem, takže jsem čekala,že zkusíme zjistit pomocí CRP nebo moče, z čeho horečky pramení, nejen,že toto p.doktorka nenevrhla, ale poslechla si syna přes dvě vrstvy oblečení a poslala nás domů s tím, že máme dále horečky srážet a uvidíme v pondělí. o pár hodin později jsme ale jeli do Dětské nemocnice, kde si syna řádně poslechli ("naholo") a závěr (i z odebrání vzorku moči) byl - spasmický zánět průdušek, prostě ten nejhorší možný průběh tohoto zánětu a okamžitě mu byly nasazeny antibiotika. To,že se za pár hodin může zánět průdušek vyvinout - to vím a p.doktorce bych to nezazlívala. ale poslech přes oblečení (opakovaný) a nevyžádání vzorku moči nebo CRP při tak vysokých horečkách, to opravdu považuji minimálně za nedůslednou péči. K.U.

spokojenost nade vše Hájkovi

PRYČ!!! paralenek a tekutinky!!! to říká už 15 let. lidi odešli - zanedbání mononukleozi, trombozi a jiné další případy jen mojich nejbližších. a to neni všechno. s miminkem bych sem nikdy nevlezla.

Skvělá pediatrička. Velice ochotná, pečlivá, snaží se zodpovědět každý dotaz - pokud si není jistá, přizná to a do příště dohledá. Také je velmi obětavá, poradí a přijede i mimo ordinační hodiny. Vystupování má příjemné, jak zde již psali jiní, usměvavá, milá..souhlasím a mohu vřele doporučit.

Chodím s dětmi k této paní doktorce už více než 3 roky - paní doktorka je usměvavá, má příjemné jednání a velice ochotně poradí i po telefonu.