Diabetologická ambulance
Jiřího Wolkera 495/3, Vyškov

Zobrazit ostatní profily diabetologů v okolí

MUDr.Palová má velmi dobrý přístup k pacientům, je velmi pečlivá

Super ženská,s profesionálním přístupem k řešení problémů s cukry.

Doporučuji všem Vyškov

Honza.Č.

Příjemný přístup, ochota, konzultace po telefonu zdarma, kvalitní léčba

Víc takových lékařů a sestřiček a tyhle ankety nebudou potřeba. Všechno funguje jak má. Paní doktorce i sestřičce záleží hlavně na pacientovi. Perfektně zorganizovaný příjem pacientů, velice příjemný přístup k pacientovi.

Tuhle paní doktorku bych všem vřele doporučovala,protože je to opravdu profesionálka na svém místě.Vždy když přijdu do ordinace tak mě přivítá úsměvem a upřímným zájmem o mé zdraví.Nemůžu si ji vynachválit a jsem s ní velice spokojena.Těším mě její zájem a její přístup ke mě a lepšího diabetologa jsem zatím nepoznala..Nic na tom ,že v ordinaci s ní je velice příjemná a milá sestřička ,s které mám pocit jako by patřila do mé rodiny...Opravdu vřele doporučuji.......

Odborník na svém místě. Nikdy nic nezanedbá, ochotná, lidská a v mé nemoci mi opravdu pomohla. Sestřička moc milá, ochotná, příjemná. Mohu tuto ambulanci jen doporučit.

B

Jako diabetik navštěvuji paní doktorku od počátku její praxe,což je již několik let.Vždy se setkávám s ochotou .Paní doktorka odvádí vysoce profesionální práci.Na každou návštěvu v ordinaci se těším,protože se tam setkám s lékařkou,která má o mě jako pacienta zájem a snaží se mi maximálně pomoci.Kdyby byla možnost rád bych si ji zvolil pro její přístup jako rodinnou lékařku.Toto hodnocení se vztahuje velkou měrou i na sestru Emilku Trávničkovou.Za jejich přístup k pacientům jim oběma děkuji.

Š

Jsem s paní doktorkou velmi spokojená.Je moc fajn a nikdy se nemračí a jen se usmívá.Vždy když jdu k paní doktorce tak se moc těším né jen naní,ale i na sestru Trávníčkovou.

T

Příjemná chytrá vzdělaná ochotná má zájem o pacienta i medicínu to se dnes málo vidí dokonce i zavolá když je třeba .

paní doktorka i sestřička jsou moc perfektní a vydnou vždy vstříc doporučujji moc