Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Zuzana
Pani doktorka je uzasna. Vzdy pomuze, poradi, konzultuje po telefonu kdykoli. Ma lidsky pristup, vse vysvetli. Nemohla bych pro sve deti najit lepsi doktorku. Ordinace je krasna, cista a vybavena hrackami. Sestricka mila a hodna. Mohu jen doporucit!
Veronika Suchá
Moje oblíbení paní doktorka.
Vždy s úsměvem a velmi dobře poradí. Odběry krve jsou u ní bezbolestné.
Lenka
Super doktorka i sestřička, DOPORUČUJI!!
Marketa
Já ji prostě miluji... :-)))) maminka 3dítek
šídlo
Super super super mám tři kluky a zaplať pánbůh za tuto paní doktorku. Je na nové adrese blíže k tramvajím
MUDr. Jana Pacovská
Praktický lékař pro děti a dorost
tel.: 257 225 166 mobil: 604 977 822
Pod Kavalírkou 1300/3, Praha 5
pacovskajana@seznam.cz
Paní doktorka Pacovská je nejlepší. Chodila jsem k ní jako dítě a ještě rok poté, co jsem se pořád nemohla dokopat přejít k dospělému lékaři. Nikdy v tom nebyl problém. Neměla jsem zábrany se jí svěřit a pamatuju, že když měl brácha horečky, přišla k nám domů. Úžasná doktorka a úžasnej člověk. To samé mohu říct o sestřičce - paní Horákové. Určitě doporučuju!
V životě jsem se nesetkala s lepším lékařem! Má úžasný přístup k dětem, vyslechne všechny strasti maminek a s pochopením vysvětlí, poradí. S léky šetří, je přístupná i alternativě. Očkování je o domluvě, je dost opatrná, nšemu synovi jsme spoustu očkování odkládali, posouvali, nikdy nebyl problém. Konzultuje i po telefonu. Opravdu doporučuji!!!
Zkuste psychologa, to není paní doktorkou Pacovskou!tili
Pro našich šest dítek poskytla vždy tu nejlepší péči, přitom to není vyplašená panikářka, jež ordinuje tuny léků a v každé drobnosti vidí velkou nemoc. Přátelský a rozumný přístup musím pochválit.
Pani doktroky Pacovske si opravdu moc cenim. Zadneho podobne profesionalniho a zaroven mileho lekare neznam. Mam dve deti, chodim k ni 3 roky. Obracim se na ni vzdycky se 100% duverou. Doporucuji. Lenka Kollerova
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze