Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Poliklinika HELP, s.r.o. - EUROCLINICUM a.s. Jiný

Byl jsem u paní zubařky a jsem naprosto spokojený.
Svojí práci odvedla více než perfektně a hlavně profesionálně.
Za mě velké díky.

U paní doktorky jsem byla cca 7 měsíců a utekla jsem od ní. Nebyla schopná mi spravit zuby, nedokázala mi ani spravit zub kde jsem měla zánět zažívala jsem u toho takové neskutečné bolesti že jsem tam vyskakovala z křešla a brečela, ani neuměla dát injekci protože nikdy mi nezabrala. Zub mi nakonec spravil klučina co byl u ní na praxi a to bozbolestně! Kluk před státnicema jí strčil do kapsy. Ještě jí ukazoval co mi tam nechala a dělala mi to za živaTatka tam taky k ní chodil a utekl nedávno od ní protože mu pořád tvrdila že vše ok že má zdravé zuby a jiný zubař poznal že má paradontozu a musí aj na operaci zubu. Dnes chodím do starého hradiště k paní doktorce Danielové a nemůžu si ji vynachválit úžasně mi spravila všechny zoubky co mi paní doktorka zkazila, a vždy bezbolestně! A navíc je velmi přijímená. Na paní doktorku Oupickou vzpomínám ve špatném mám ji spojenou s velikou bolestí.

Chodil jsem už k její mamince a vždy to bylo a je OK.Rovněž velmi milá sestřička.

Jsem velmi spokojená a to jak s paní doktorkou, tak i s její sestřičkou, prostě lidský přístup..................

B

Od doby,kdy jsem k lékařce začal chodit,tak jsem většinou musel na pohotovost.Nedokázala mě opravit řádně zuby a do dneška mám nevyměněný můstek.Stále jsem se musel přeobjednávat,protože 2 až 3 hodinové čekání je nemožné.Pak si stále stěžovala na pojištovny i když si vše hradit sám.Moje přítelkyně má problémy do dnes také,ale chodí k ní stále.Na vytržení zubů musí chodit taky jinam.Já dnes mám jinou lékařku a jsem spokojen.Moje lékařka je od huby a rázná,ale umí.

Opravdu superMK

Nejlepší zubní lékařka, jakou jsem si mohla přát. Milá, hodná a má ráda děti a ví, že mají strach ze zubařů, chápe to a tak se k nim i chová. Vše jim ukáže, řekne co jim bude dělat a potom i ty děti mají lepší pocit a míň se bojí. Chodím k ní odmalička a neměla jsem jediný problém, poradila a moc mi pomohla. Dopuručuji všem.

T

Utekl jsem od Mulllerovy a jsem stastnej.... sice delsi cekani v cekarne kdyz sem objednan tak kdyz prijdu o 20minut pozdeji tak to nevadi pac pak to tak akorat vyjde... Prijemna mila...