Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Host
S paní doktorkou mám špatnou zkušenost. Po uplakaném víkendu s horečkami, jsme jeli k paní doktorce Opatové, ta tam nebyla a zaskakovala jí jiná lékařka, která zjistila ošklivou anginu, předepsala nám antibiotika a dala zkumavku na moč. Po dvou dnech se mi syn (6 měsíců) osypal, jeli jsme k paní doktorce, už tam byla dr. Opatová a ta mu antibiotika vysadila a zdělila, že mu jiné dávat nebude, že už je to skoro dobré. Trvala jsem na doléčení a bylo mi řečeno, že je syn pravděpodobně na něco alergický tak, že mu žádné dávat nebude. Po třech dnech byl syn opět mrzutý, doktorka opět tvrdila, že je v pořádku a naprosto zdraví. Jeli jsme na pohotovost, kde nám lékař sdělil, že má zarudlý krk a angínu a nasadil antibiotika, nabral krev a moč. K paní doktorce už nikdy více, když nepozná ani zarudlí krk při angíně.
LK
K této paní doktorce jsem chtěla chodit se svou dcerou, nicméně bohužel v tu dobu fungoval v její ordinace jakýsi zástup a to byla tragédie největší. Podle názoru zastupující paní lékařky stačí nedonošené, v 7. měsíci narozené dítě pozvat na kontrolu jednou za tři měsíce, jindy jsme přišly na předem řádně domluvenou a objednanou prohlídku a až na místě nám bylo sděleno, že paní doktorka není a nebude celý den, a že oni to přece nebudou dávat vědět, protože vlastní neví koho mají objednaného! Poslední kapka a okamžitě jsem si našla jiného doktora. A už jen taková třešnička, sice mi dali kartu, ale kopie,které zůstali jim jsem musela nechat udělat v copy centru přes ulici na vlastní náklady!!!
Nemůžu si vůbec na nic stěžovat. Doktorka výborná a sestřička ještě lepší. DOPORUČUJI!!!
Chleborádová Tereza
Marie
Mám na p. doktorku velmi dobré vzpomínky, obě dcery, které jsou už dospělé léčila, nikdy nic nepodcenila, vždy milá a ochotná. Vřele doporučuji. Marie.
Dobrá paní doktorka. Milá, ochotná, syn ji má rád, vstřícná.
Hana Šafrová
Nejlepší pani doktorka pro dětičky.Takovou lékařku bych přála všem rodičům pro svá dítka!