Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Nela
Pani doktorka je velice ochotna, empaticka a po odborne i lidske strance nejlepsi. Pacientovi se venuje na 100% a to i na ukor sveho casu. Pacientovi pozorne nasloucha a hleda nejlepsi reseni lecby. Vse vysvetli, poradi a hlavne pomuze. Nikdy zadneho pacienta neodbyde. Ona neni doktorem, ktery jen pise recepty.
lennie
k paní doktorce docházím již 4.rokem a velmi mi pomohla a pomáhá i nadále...v případě akutního problému je ochotna vzít i neregistrovaného pacienta na počkání nebo po své pracovní době..je velice vstřícná, obětavá, sympatická a vzdělaná...doufám, že bude žít věčně a nikdy neodejde do důchodu, i když už "přesluhuje řadu let"..
D.P.
Nejsem přímo pacientem paní doktorky, nicméně za její obrovskou vstřícnost a pomoc pro moji maminku musí smeknout klobouk. Byť měla plno a nové pacienty nepřijímá, byla ochotna maminku příjmout v její nelehké životní situaci a nyní se jí snaží ze všech sil pomoci. JG
Vlahovič
Jsem jejím pacientem několik let. Občas mám výkyvy a v té chvíli vždy pomůže, poradí a věnuje se na 100%. Mohu jen a jen doporučit. Je to kapacita.
Paní doktorka pouze ordinuje léky a dobře si vydělavá.Byl jsem jejím pacientem 15 let.Za tuto dobu mi nedokázala doporučit ani jednoho psychologa. i když sem ji opakovaně o toto žádal.Používá rodná č. rodinných příslušníků pacientů, která vymámmí podvodem z jí důvěřujících nemocných.Většinou to zdůvodňuje nákladnou léčbou(léky prý potřebuje rozepsat, protože dostává od pojišťoven na půl roku pouze určitou částku, která náklady na léky nepokryje). Její lékařské úkony účtuje pojišťovnám vždy v nejvišší možné hranici a občas si vymyslí nějakou telefonickou konzultaci.
Doporučuji všem jejím pacientům, aby si nechali udělat výpisi ze svých pojišťoven a těm kteří jí dali k dispozici rodná čísla svých blízkých to na pojišťovně nahlásit.
Paní Dr., je Dr. s velkým D. Zná perfektně svůj obor, dle mě je kapacita! Ochotná, pomáhá i mimo pracovní dobu!. Jsem u ní několik let a bez ní bych asi nežila! Doporučuji!:-)
Naprosto perfektní paní doktorka, která zá skvěle svůj obor, a co je také důležité, je vždy pozitivně naladěna. Zřejmě proto má tak vytíženou kapacitu. Takový člověk se dnes už jen tak nevidí.
spolehlivá, ochotná, obětavá
Jsem pacientem paní doktorky a musím konstatovat, že své profesi rozumí a vždy mi pomohla. Přístip na výborné úrovni, neodmítá a pomůže i mimo objednací dobu.
Sedláčková
Paní doktorka je výborná lékařka s mnohaletou zkušeností v oboru psychiatrie. Je velmi příjemná, milá, má velmi pěkný přístup k pacientům.Kéž by takových lékařů bylo co nejvíce! Mohu ji vřele doporučit jiným!!!
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Psychiatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně