MUDr. Jana Nováková

Opatovice nad Labem 1 adresa

Ordinace PL pro dospělé
International Power,a.s, Opatovice nad Labem

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Ordinace PL pro dospělé Jiný

Nemohu doporučit. Nebyla jsem s lecebnymi kroky spokojená.

Umístění: Ordinace PL pro dospělé Jiný

Vždy dobrý přístup a léčení. Vždy bez problémů a ochota člověku pomoci a poradit. Taktéž sestřička velká ochota

Pani doktorku mohu jen doporučit,je úžasna ve všech směrech,lepší neznám, sestřička je anděl. .,vždy s úsměvem na tváři

B

jsem naprosto spokojený pacient! vřele doporučuji tomu, kdo hledá perfektní péči ..... paní doktorka je vlídná, ochotná vše vysvětlit a vyniká profesionálním přístupem a totéž mohu říct i o její sestřičce ..... jste obě moc fajn a díky za vás! :-)

Jsem rád, že máme u nás v obci takovouto paní doktorku. Dle mého názoru je to člověk na pravém místě. Neustále se z dokonaluje po své odborné stránce a nezapomíná také na své technické vybavení. Vždy mi poradí a pomůže, kdykoliv se na ni obrátím. Mohu jen doporučit.

Jsem rád že ji tu máme. Vždy poradí a pomůže.

Paní doktorka je úúúžasná a paní sestřička taktéž! Špička mezi praktickými lékaři.

naprosto perfektní profesionální i lidský přístup, vřele doporučuji

Děkuji za profesionální a vlídný přístup.

Naprostá spokojenost s paní doktorkou. Milá, znalá, vše lajcky vysvětlí, aby pochopil i smrtelník. Člověk na správném místě.