Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Martina Mathauserová
Ráda bych pochválila paní doktorku Mrázkovou za její profesionální přístup a za to jak je milá, příjemná jak k dospělým, tak k dětem. Naše děti se tak moc těší až půjdou na kontrolu...Což se nám běžně nestává. Takže za nás velká spokojenost!
U paní doktorky jsem byla s několikatýdenním synem. Byla velmi milá, profesionální a přitom zdravě nad věcí. Skutečně doporučuji.
Přerost
byl jsem několikrát u pani doktorky Mrázkové a myslím se sestřičkou tvoří výbornou dvojici.Příjemné vystupování,vždy poradí,pomůže po odboprné stránce výborná.Mohu všem doporučit
Veronika
Zkušenost mám bohužel takovou, že mému 2měsíčnímu synovy hnisá oko. Zdrav. sestra mi řekla že mne může objednat až za 2měsíce, ale pokud chci, mohu si počkat se synem ale od 8h a možná až do 12h přednostně mne vzít prý nemůže.
Velice příjemná paní doktorka i sestřička. Vždy ochotní vyjít vám vstříc. Doporučuji.
Skvělá paní doktorka,poradí a pomůže.I výborný přístup sestřičky,malé čekání prostě vše v pohodě.
Pani doktorku doporučuji vřele, byla jsem tam se synem a je prostě úžasná, vše vysvětlí a provede veškerá odborná vyšetření, takových doktorů je dnes málo, ještě jednou děkuji
Pani doktorku znám již dlouho,již několikrát jsem u ní byla vyšetřena a vždy jsem byla maximálně spokojena . Je výborná.
pavel
Milá pani doktorka s lidským přístupem k pacientovi, vždy ochotná pomoci.Jsem velmi spokojen.
Miluše Švecová
Paní doktorka je skvělý diaknostik.Pomohla mému synovi,když mu bylo necelých 6 měsíců.Lékař před ní měl na vše čas,ale paní doktorka náš problém rozpoznala a vyléčila.Všem jí mohu DOPORUČIT !!!Je velmi milá,příjemná osůbka