Ordinace praktického lékaře
Žukovského 887, Praha

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

E

Paní doktorka Morawská je naprostý profesionál, chodíme k ní celá rodina a máme naprostou důvěru. Je to profesionál na svém místě, léčí podle nejnovějších poznatků. Zároveň má lidský přístup, vše nám vždy trpělivě vysvětlí, snaží se nalézt nejlepší řešení, její léčba vždy účinná, prostě bez chybičky! Poslední dobou je možné se i objednat na konkrétní termín, takže nečekáme ani minutu. Super paní doktorka, opravdu praktický lékař na svém místě!!

T

Minulý týden jsem navštívila p.doktorku a byla jsem jako vždy spokojená.Byla jsem vyšetřena bez čekání,vše bylo perfektní.Velmi také cením odbornou i lidskou kvalitu sestry Šárky.Ocenuji,že se stále vzdělává.U paní doktorky se léčím již dlouho a jejich přístup jsem velmi ocenila v období mé vážné nemoci,které jsem s jejich pomocí lépe překonala.Za mnoho jim děkuji.

G

po zkušenosti s jinými lékaři jsou tato paní doktorka i sestřička jak balzám na duši, obě velice příjemné, ochotné, jsou úžasné jak po lidské stríánce, tak po profesionální

Za paní doktorkou chodíme celá rodina.Mohu ji všem vřele doporučit nejen pro její lidskost a vstřícnost ale především vzdělanost!Nemám s ní žádný problém.Dohromady se svou sestrou tvoří dokonale sehranou dvojci která se velmi dobře doplnuje.V dnešní uspěchané době kdy lidé mají tak nějak dál a dál k sobě.V případě této sehrané dvojce lékař a sestra je tomu právě naopak.Při příchodu do ordinace vnímám rodinou atmosféru.Sestřička je milá a paní doktorka taktéž!!P.N

Následně po přistěhování na sídliště Dědina, jsme řešili problém ošetření u praktické lékařky. Poptávali jsme se obyvatel a byla nám doporučena doktorka Morawska. Neudělali jsme chybu, že jsme se k této lékařce přihlásili. Její profesionální i lidský přístup nám dodává jistoty, že jsme v dobrých rukách. Ve spolupráci se svou milou zdavotní sestřičkou vytváří prostředí, kam člověk přichází bez obav a ostychu, třeba i jen pro radu. Doktorka Morawska je příkladem pro jiná pracoviště, kde se bohužel s takovou vstřícností, zodpovědností a zájmem nesetkáváme.

K paní doktorce chodíme s manžlem poměrně dlouhou dobu.Nemohu a ani nechci souhlasit s některými názory jiných pacientu.Paní doktorka je velmi ochotná nás vždy velmi ochotně a pozorně vyslechne.Nikdy se nestalo aby odmítla nebo nenapsala recept nebo jiné doporučení.Je milá ochotná a vstřícná.Kdyby se choval každý lékař tak jako paní doktorka bylo nám všem lépe.Musím pochválit nejen ji ale i sestřičku která je usměvavá a velmi milá.Více takto sehraných lékařu a sester.K.S

Paní doktorka mne během dlouhodobé pracovní neschopnosti dokázala účinně povzbuzovat a udržovat mne v naději, že se uzdravím. myslím, že tato psychická opora byla pro mé uzdravení velmi důležitá, možná důležitější, než medikamenty.

MUDr. Morawská i zdrav.sestra mají vynikající přístup k pacientovi

Dobrý lékař.

Chodím k pí. Morawské již 12 let a musím konstatovat že je to velice dobrá a rozumná doktorka. Nebudu se zde rozepisovat. Tohle stačí.