Praktická lékařka pro děti a dorost
Komenského 5, Fryšták

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Vždy je ochotná, trpělivá a velmi pečlivá. O naše děti se stará skvěle, rádi se s ní setkáváme.

Přivedla jsem na svět čtyři děti a poznala díky nim několik dětských lékařu a jednoznačně mohu říci, že paní doktorka Mlčochová je nejúžasnější z nich. U ní mně nevadí dlouho čekat, protože vím, že za dveřmi ordinace se věnuje jinému stejně skvěle jako pak nám. Nejen laskavost, empatie a pozornost, kterou každému věnuje je důvodem, proč bych raději sama byla dítětem, abych mohla jít k ní do ordince. Takových lékařů více !!!!!

Také jsem k p.Dr Mlčochové přešla od jiného pediatra a jsem velmi spokojená.Paní dr vše vysvětlí ,ale umí i naslouchat, má o své pacienty opravdový zájem.

K paní doktorce Mlčochové jsem přešla od jiné dětské lékařky a její přístup se s minulým pediatrem nedá srovnat. Paní doktorka Mlčochová je člověkem na své místě, vždy nám velmi obchotně poradí, věnuje se nám a k dětem přistupuje velmi citlivě. Vždy pečlivě zváží nejšetrnější možnost léčby, která by malé pacienty nezatěžovala, ale pomohla. Jen víc takových lékařů.