Zobrazit ostatní profily revmatologů v okolíCeník
Kateřina Konteh
Paní , Doktorka je nejlepší rehmatolog kterého znám podstatě mě postavila opět na nohy pomohla mi zpátky do života její přístup je velmi lidský, strašně hodná profesionální, a důkladná, má můj obdiv za její přístup k lidem ,děkuji ,sestřička je strašně milá a příjemná pokaždé se zasměje jen co otevřete dveře , ve zkratce paní doktorka i sestřička úplně super děkuji že v dnešní době jsou ještě takový zdravotníci
Ducháčková
Nejlepší doktorka co znám, pomůže i psychicky, když odcházím z ordinace mám vždy dobrou náladu a ráda se tam vracím. Sestřička také super. Nemám co vytknout.
Mgr.Jana Dudová
Velmi příjemná,usměvavá lékařka ,která se snaží opravdu pomoci svou obětavostí.Je to opravdová a profesionální lékařka.Přístup, jaký má k pacientovi jsem dosud nezažila a syn ,který se rovněž u ní léčí září spokojeností .Sestřička je rovněž milá a příjemná -prostě vynikající profesionálky.Takové by měly být ve všech ordinacích.
Markéta
Také se připojuji ke kladnému hodnocení. Spolupráce s paní doktorkou je naprosto vynikající. Při přechodu od dětského revmatologa jsem neměla nic než smůlu na hledání doktora v mém okolí. Nepříjemné sestřičky a komunikace s doktory o nic lepší. Proto jsem riskla dojíždění do sousedního města a nemohla jsem udělat líp. Nemusela jsem čekat několik měsíců než se uvolní místo, sestřička byla velmi ochotná, příjemná a doktorka mi přímo vyrazila dech. Pečlivá, usměvavá, komunikativní. Procházela vše, co by mohlo souviset s mými problémy. Přočetla si staré zprávy a opravdu se snažila (a stále snaží) mi pomoci a přijít s nejlepsim možným řešením. Jsem naprosto spokojená. Mnohokrát děkuji.
jirinahrubantova
Pani doktorka Mikulicová je výborná revmatoložka,obětavá,spolehlivá,milá.Za žádnou jinou bychom jí s manželem nevyměnili.Chodíme k ní už několik let a vždy nám pomůže.Lepší lékařku jsme zatím nepoznali a že nejsme nejmladší.Děkujeme moc paní Mikulicová.
Je zlatá. Milá, hodná a co je u lékaře nejpodstatnější, umí. Léčím se s RA 15 let, takže mohu posoudit. O chlup lepší punkci kolene umí už jen Mudr. Šedivá. Sestřička taky zlatá, teď, co je paní doktorka nepřítomná a komunikujeme mailem, se to projevuje nejvíc, i když předtím už jsem to také věděla.
Souhlasím s předchozími názory. Paní doktorka i sestřička jsou opravdu profesionálky a navíc mají srdíčko na pravém místě.
Iva
I já se musím připojit s velice kladným hodnocením. Již první telefonický kontakt se setřičkou mi vyrazil dech. S tak příjemným jednáním jsem se u sestry ještě nesetkala. Najít termín, který by mi vyhovoval nebyl žádný problém, sama od sebe mi podrobně vysvětlila, kde mají ordinaci a až přijdu, ať na ni zaťukám... Prostě ideál!
Na dveřích ordinace mají cedulku KLEPEJTE, což je úkaz v dnešní době naprosto ojedinělý. Pravda, časy objednání se moc neshodují s časem, kdy jsem opravdu do ordinace vešla, ale to můžu paní doktorce odpustit. Opravdu důkladně se seznámila s mým případem, vyptala se na kde co všechno, dokonce se obeznámila i s případem mé dcery, která navštěvuje dětkou revmatologii, praktické vyšetření bylo taktéž "od podlahy", všechno si pečlivě zapsala, i zdánlivou maličkost. Výsledky odběrů se mnou probrala detailně, téměř číslo po čísle, všechno vysvětlila. Nebránila se ani konzultaci o jiných zdravotních problémech.
Opravdu můžu tuhle ordinaci s čistým svědomím jen a jen doporučit!!! A do ordinace posílám veliké DÍKY!
Karel Šimánek
Dobrý den,dnes jsem navštívil paní doktorku a musím se připojiti k předešlému výbornému hodnocení od pána Václava.Můj dojem z této návštěvy je,že paní doktorka je opravdový profesionál na svém místě, s velice milým a citlivým lidským přístupem k pacientovi.Paní doktorko,přeji Vám, mnoho zdraví a dalšího elánu k výkonu Vašeho poslání.Děkuji Vám za vše.
korensky.vaclav@seznam.cz
Za svých šedesát let života jsem nepoznal pečlivějšího a milejšího lékaře (lékařku). Každému pacientovi věnuje při prohlídce minimálně jednu hodinu. Nařídí všechna vyšetření, která se mohou dotknout i jen částečně onemocnění pacienta, např. zda vedlejší účinky léků pacienta nepoškozují... Ve své ordinaci je dlouho po pracovní době jen proto, aby obsáhla všechny své pacienty s náležitou péčí. Její zdravotní sestra je přesnou kopií paní (slečny?) doktorky, vždy usměvavá. Na tiskárně v ordinaci mají lístek s mottem: DNESKA BUDE KRÁSNÝ DEN. Podle toho se obě chovají a jednají.