Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
A.K
Paní doktorka je skvěla, měla jsem problém otěhotnět přes 4 roky a žádná jiná doktorka ani nemocnice mi nepomohli skrz všechny vyšetření. Paní doktorka Michalkova přišla na můj problém hned a do měsíce jsem byla těhotná. Moc jsem ji vděčna. Přístup má skvěly, všechno vysvětlí, doporučí ty nejlepší doplňky. To, že někdo píše , že má vždycky spoustu lidi a musí se počkat v čekárně jen říká, že je o paní doktorku velký zájem a že se věnuje každý své pacientce naplno. Můžu jen doporučit
Michaela
Paní doktorka je velmi pečlivá a trpělivá. Umí odhalit rychle problém a pomoci. Jsem velmi spokojená již více než 10 let, máme s manželem tři děti a ke dvěma nam hodně pomohla.
Zuzka Š.
Paní doktorka je možná odbornice, dělá vyšetření co možná nemusí (prohlídky prsou), ale je nepříjemná, nemá žádnou empatii. Dokonce mě jednou odkázala ať si informace najdu na internetu. Pokud chcete lidský vstřícný přístup, paní doktorce se vyhýbejte obloukem.
Mária Kucirková
Já jsem s pani gynekoložkou velice spokojená. Všechno je v naprostém pořádku, chodím jednou za rok na prevenci ale pokud mám nejaký problém, poradí i telefonicky. Má letité zkušenosti a je velice pečlivá jak při vyšetření tak při konzultaci .
Petra
Přidávám se k negativním hodnocení. Paní doktorka je asi odbornice, ale je nepříjemná, neprofesionalni,zlobí se, že vás měli poučit jinde a že jí za to nikdo neplatí. Po porodu jsem měla vážně zdravotní potíže paní doktorka otalela měsíc než me někam poslala a o tom jak me shazovala o tom ani nemluvim. A to že při vyšetření svačí,telefonuje se synem to je opravdu hrozné. Myslím, že by měla povolání přestat vykonávat jestli-že jí to tak obtěžuje,jiný pocit jsem u paní doktorky totiž neměla. A o tom že jsem se rozhodla že chci nehormonalni tělísko a ona byla vulgární a že mi ho nedá protože to stoji malo peněz (asi by z toho nic neměla) tak to už byla vážně posledni kapka. Naopak sestřičky byly vždy milé a ochotné a divím se, že to s ní vydrží.
tereza.cesakova
Přidávám se k negativnímu hodnocení. Příspěvek 1500 Kč je opravdu směšný, nezískáte ani lepší péči, ani menší prostoje. Paní doktorka je sice odbornice, ale je nepříjemná, zlobí se, že vás měli poučit jinde (na ultrazvuku v porodnici) a že jí za to nikdo neplatí. Mně v těhotenství tak vystresovala, že budu ráda, když donosím zdravé dítě (donosila i porodila). Její největší starost je, abych jí po porodu dodala fotku na nástěnku. Myslím, že má syndrom vyhoření. Naopak sestřičky byly vždy milé a ochotné a divím se, že to s ní vydrží.
paní doktorka se ke mě už od začátku kdy sem k ní nastoupila jako 17letá chovala velice neprofesionálně jako k dítěti, zůstala sem u ní jen z důvodu že se mi hodilo umístění ordinace a jednou za rok na kontrole sem její nepříjemné chování přetrpěla, když sem za ní přišla poprvé s akutním problémem mykózy dostala sem 30 minutovou přednášku jako malé dítě a odcházela znechucená, poté když sem přišla s tím že se mi objevila podruhé v měsíci nepříjemná silná a bolestivá menstruace a lékařka i sestra mě už ve dveřích sepsuly a poté se mě zeptala jestli trvám na vyšetření raději sem si vzala své papíry a odešla jinam. Za 6 let co k jsem u této doktorky byla byla vždy nepříjemná a rozhodně bych jí nikomu nedoporučila... vy si platíte pojištění tak máte nárok na profesionalitu
donka
Pozor na "dobrovolný sponzorský dar" 1500,-Kč v těhotenství.Na 1.dítě jsem dala, na druhé už prostě tolik peněz není a Mudr. Vám to tak "osladí" že ochotně kamkoliv jinam odejdete!Druhý den po návštěvě jsem brečela nad tou hrubostí,kdy na mě vyjela i když jsem se moc omluvila, že tolik nemám.Prý jí těhotné strašně zatěžují a vůbec jí nezajímá např. kdo mi malé dítě co mám doma pohlídá, má na mě jen 2 konkrétní dny na kontrolu a mám si to zařídit jak chci...a tak zloba a zlé věty gradovaly a vše byl problém a vše bylo špatně. OVŠEM PRVNÍCH 1500,-Kč co jsem dala NEPOSKYTLO LEPŠÍ PÉČI A STÁLE JSEM ČEKALA HODINY V ČEKÁRNĚ ČI BYLA SEŘVANÁ ZA TO, ŽE JSEM PŘIŠLA DO ČEKÁRNY O 10min DŘÍV!
bývalá klientka
Musím se bohužel přidat k negativnímu hodnocení paní doktorky. Podle jejího názoru můj "negynekologický" problém mi odoperovali zrovna na gynekologii a díky tomu jsem se po 5 měsících zbavila teplot (dle paní dr. měly být psychosomatického původu)...možná by se měla místo psychologie začít věnovat své specializaci.
klientka
Od teto pani doktorky jsem odesla. Problem nastal, kdyz ode mne vyzadovala prispevek 1500,- za to, ze jsem tehotna. Ne za nejake nadstandarni sluzby, ale jako sponzorsky dar. Kdyz jsem nesouhlasila, pani doktorka i sestra se urazily a daly mi to patricne najevo. Je velmi naladova a neprofesionalni.
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze